Sista avsnittet T___T


Jag såg sista avsnittet av Boys over Flowers idag. Ohhh jag vill ha meeeer!! vad ska jag nu längta till, detta hatar jag med drama jag älskar, att dom måste ta sluuut!
Jag satt spänt och väntade på vad som skulle hända i sista, och jag blev lite tårögd, det va väldigt fint och lyckligt slut! Fast hmmm kunde varit liiiite bättre, fortfarande är det japanska och taiwaneiska slutet bäst, i det japanska skrek jag av lycka, i det taiwanesiska grät jag så jag inte kunde prata, och i denna va det mer NAAAAW så sött! Så njaaaa not riktigt som det skulle kunna va men definitivt godkänt!

NU E DET SLUUUT!! NOOOO T____T I LOVED EVERYTHING!! Tack Korea för ännu en underbar version!! ♥♥♥ Next version please...


Måste avsluta med denna underbara bilden:

HUR VACKER FÅR MAN VARAAAAAA *__________*

Ayu~~~~

Jag har fangirlat Ayumi hela morgonen idag, läste igenom alla hennes lyrics som jag älskar! Och lyssnade på alla mina favvolåtar, gud så nostalgiskt!! Men jag vet alltid varför hon e min favvo artist i Japan! Hon har helt enkelt allt! Och jag är faktiskt glad att hon vann TVXQ på oricon som etta...hon ska för evigt vara etta i Japan!

Och jag har alltid tyckt att Ayumi var den vackraste tjejen i hela Japan, och öven Asien måste jag säga, och det håller jag med än idag, satt och tittade på lite nya bilder med, och guuuuuuud så vacker hon eeee, en sann gudinna! Här är några av hennes nya photoshoots:

   Min favoritbild! Så somrig!!♥

             Älskar också denna!!

Bjuden på middag

Jag fick sms av den koreanska killen som heter Sungmin haha! Så söt han eee, han bara: vill du komma på middag? Jag vill bjuda dig...så söt han e! Jag svarade såklart jaaa. Så vi ska på middag imon jag och han hehe, eller det e han so ska laga maten. Han bara: I don't know how to cook but I will do my best! Så sött, det kommer säkert smaka underbart som allt annat koreanskt!

Så nu va min helg bokad igen, nu om 2 timmar ska jag till min koreanska tjejkompis på fest, imon ska jag shoppa med mamma på stan...vi ska handla lite presenter till släkt i Bosnien, sen söndag ska jag förmodligen spendera hela dagen med Arri!!! ÄNTLIGEN, det va längesen man va med henne...

Ännu en bra dag

Mamma ringde nyss från jobbet och sa att min chef ringt henne och bad mig komma hela nästa vecka!! Asså jag vill typ gråta av lycka! Jag som behöver så mycket pengar som möjligt till mina resor nu!!

Och på tal om pengar, jag fick min skattedeklaration....och jag får 2500 kr tillbaka! Yaaaaaaay jag har inte jobbat så mycket så jag trodde jag skulle få ge tillbaka pengar men jag får istället! Ooohhh detta kommer vid ett så bra tillfälle....jag kan inte bli mer glad!

Sen ikväll ska jag på koreansk middag igen, jag blev bjuden ikväll till min väns korridor!! Oohh längtar, vad underbar freeeedag!!

No more job T_T

Så idag var min sista dag på jobbet, kaaaanske får nästa vecka, men jag tycker att allt redan e klart, så vi får se! Men jag tror inte det blir nåt mer! Imon ska jag iaf inte gå....
Idag var det inventeríng så jag jobbade från 7.00 till 18.30 igen! Asså guuud vad jobbigt....det va inte planerat med vårt lag va lite långsamt så vi låg efter haha! Aja bara bra, får mer pengar haha!

Visst jag e lite ledsen för att jag inte jobbar mer, men samtidigt så e det skönt, för att nu kan jag resa massaaa utan att känna att jobb inte låter mig. Så jag ska till Bosnien i april, så redan om 22 dar typ kyaaaah! Ska boka bijetter nästa vecka! Min släkntning i Bosnien ska gifta sig så jag får äntligen gå på ett bröllop, har aldrig vatt på nån, så ska bli kuuuuul!!!

Aja anyways imon blir det då sovmorgoooon!! Ska bli skönt hehe! Har inte haft nån på evigheter!!

JAPAN HERE I COME!!!

ÄNTLIGEEEEEEEN!! VÄNTAN E ÖVER!!

Jag köpte min biljett till Japan idaaaag! Jag skakade när jag skulle trycka på BOKA!! För det finns ingen turning back!! Man kan inte avboka en biljett(om man inte blir sjuk såklart)...så nu måste jag åka mihihihi!!!

JAG BOKADE 12 juni till 23 juni, 11 dagaaaar, för alla som undrar varför det e så lite, det e för att min vän ska jobba så jag kan inte va där längre, och jag har inte råd med hotell och shit!! Plus konsertbiljetterna va sviiindyyyyraaaa.....men VÄRT DET!!

GOTT FOLK!! JAG SKA SE TVXQ OM MINDRE EN 3 MÅNADER!! Asså jag ha rinte fattat detta än..det kommer väl sen när tiden närmar sig!!! DIES FROM HAPPINESS!!!!

....no words....

Såg avsnitt 22 av Boys Over Flowers idag och jag e speechless! Handlingen e ♥♥♥♥

För att inte tala om Minho i denna, asså jag vill meeeeeeeeeeed ha en sån pojkvän!!!!!!! LYLLO DIG JANDI!!

ASSÅ KOLLA PÅ HAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!




Hur mer perfekt kan man vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! *____________* ♥♥♥♥♥♥

Jag ♥ idag

Asså idag är en sån dag som bara är perfekt!! Jag e bara overall lycklig! Plus bara goda nyheter har strömmat in idag! Ska berätta om allt.

Först och främst som många vet har pappa varit arbetslös och det har fört in oro i familjen. Men det jobbet han sökte och inte fick, killen som fick det fick hjärtinfrakt så pappa ska ersätta han för några månader, visst det e bara några månader, men ändåååååååååå....det e skitbra och lättnad! han kan alltid få förlängt sen, you never know!! Den andra killen kommer tillbaka i augusti så pappa fick jobbet till augusti, vi e alla så glada! Han är fastighetsskötare om alla undrar hihi^^ Sen ännu en nyhet, min bror ska kanske få sommarjobb hos pappa med...oh så kuuul! Sen klarade min bror teoriprovet, han ska köra upp om 3 veckor! Gud så kuuul, hoppas han klarar det, för han måste ha körkort om han ska jobba med pappa sen!

Nyhet nummer 3, min chef idag ville visst inte bli av med mig, han ville ha kvar mig typ nästa vecka med haha! Iaf nästan hela nästa vecka..bättre än inget också ^-^

Nyhet nummer 4, ni vet att jag har varit skräckslagen av att säga till pappa att jag skulle till Japan, men jag tänkte eftersom han va så glad för jobbet så säger jag till han idag att jag ska åka, och detta va hans svar: OH SKA DU? Nämen vad kul, när ska du åka? Men du ska till Bosnien med va? Jaa åk du om du har råd...vad roligt! HAHAHAHA det e så inte min-pappa-vanliga-svar! Hade jag sagt det en annan dag hade det varit: VAAAAA ska du slösa pengar på Japan med? Du e inte klok, tänk efter!!! Hahaha men I guess att idag är en sån perfekt dag! Fasen pappa va mer på det än mamma hahahahaha!!! Men nu e allt bestämt...biljetterna BOKAS HELT KLART på onsdag när lönen kommer.....

Min underbara daaaaag~~~~ Fast imon e en annan dag, allt kan gå fel haha, men det hoppas jag inte, jag vill att det ska fortsätta så här så länge det gåååår!!

JAAAA dom har med "the scarf kiss"

SPOILER VARNING FÖR BOYS OVER FLOWERS! Läs inte detta inlägget om du inte vill veta i förväg!
























JAG ÄR SÅÅÅ ÖVERLYCKLIG!!
Dom har med en av mina favoritkyssar med i denna versionen också!! Äntligen tar Jandu intiativ och kysser Junpyo, finally~~~~~här postar jag jämförelsen med mangan:

   





*happytears* Är då glaaaaaaaaaaaaaad att detta e meeeeeeeed!!!!

Fika time

Idag vid 14.00 så träffade jag min bästa koreanska vän Cho och hennes vän Minkyung från England. Det va supermegakul, vi pratade och skrattade som bara den! Minkyung va super duper snäll!!! Hon älskar Big Bang och G-Dragon! Och hon verkligen älskar han, det va så sött! Vi pratade om våra loves...Cho bara jaaaaaaaaaaa slutaaaa hahaha! Det va så kul!

Detta köpte vi:


Jag och Minkyung:


Till sista, jag och CHOOOO!!


Det va en rolig lördag förmiddag! Ikväll ska jag bara slappa, måste verkligen vila ut mig, ska kanske träffa Jasmina med sen!!! Vi får se hur det blir...vi kanske e hos mig också och slappar!!

Bigeast DVD♥

OMg jag fick min Bigeast DVD 2. Den va såååå braaaaaaaaaaaa, den e hela 1 timme lång med massa backstage material...asså sånt som e så bäst, dom e sig själva och dom flummar och dom e supersnygga!! Can you ask for moreee...tjejer ni måste se detta allihop!! Jag DOG!! Det e backstage från T, A-nation och SMTOWN! Sånt som aldrig släppts tidigare...asså dessa Bigeast e lyllo!!! Jag ska se den en gång till...aahhh nu blev fredagen genast bättre^^


  

Sjukt trött!

Nu har jag jobbat 12 timmar i sträck och jag säger bara en sak: NEVER AGAIN!! Asså människan SKA inte jobba så länge med ett sånt jobb....jag började må dåligt i den 9 timmen in i jobbet....det e verkligen limit. Inte nog med det, vid kl 9 på morgonenblev klämnde jag foten mellan ett ställe, orkar inte förklara, så hela foten svullande runt 14.00 tiden, så jag kunde knappt gå....och just idag när jag skulle jobba så länge. Så nu kan jag inte gå på den foten längre..mamma ska lägga nåt på det innan jag ska lägga mig...så jag hoppas det blir bättre tills på måndag, annars kan jag inte jobba....T___T Och det som blir min sista vecka, ska få jobba till torsdag har jag fått veta T___T !! Vill jobba meeeer.....pengaaaaar.......visst skönt med lite vila men vill jobbaaaaaa.....e så van nu och det e så skönt att få in pengar på kontot varje månad! Men aja nu ska jag bara tänka på att foten blir bättre, den ser inte gullig ut.....usch fyyy....kl e 21.00 nu och jag kom hem 2 timmar sen, roolig fredag ......eller inteeee.....Jag ska seriöst sova snart...e så jävla trött, har ont överallt...ha kul på er fredag allihop!!!

Survivor!!

Idag var en jobbig dag! Jag e såååå trött från jobbet! Sen imon 12 timmar, asså jag komemr inte palla, inte min kropp iaf! Måste jaaaag!!!?? T____T Men aja lördag blir kul iaf, träffa Cho igen och hennes kompis!

IDAG fick jag MINA SURVIVOR SINGLAR!!! Dom e sååå snygga, asså covern på den svarta sdfgfdsfgh!!
Och eftersom jag köpte limited som vanligt, så fick jag Changmin och Junsu korten!

       


Dagens...

Jag fick mail av hon som tipsade mig om jobbet i butiken! Asså vad skulle man ta sig till utan kontakter! Hon va min förra ekonomi-arbetsledare och bytte jobb. Men hon hade kontakter från den där butiken som behövde någon. Och pga henne så mailade mig tjejen från butiken och bad mig skicka henne ett CV! Jag dööör nu, kanske finns en chans ändå. Visst det e många som söker men jag har KONTAKTER!! Men jag ska inte hoppas för mycket som sagt, sen e det en liten grej med som e dåligt. Provanställningen är från april till juni. Och i juni ska ju jag till Japan....och jag vet inte om dom låter mig åka isåfall om jag får jobbet, ska ringa henne imon och prata lite mer med henne om vad det e exakt för jobb och om jag tilltåts åka till Japan! För tro det eller ej, jag älskar TVXQ så mycket att säger hon nej, så tackar jag NEJ och åker til Japan och ser dom!! I so don't wanna give up this chance for anything!! SÅ JAG HOPPAS det inte e så strängt och att jag får åka.....

Boys Over Flowers OST 2

DET KOM EN TILL OST till DRAMAT!! Mwe dies! Jag laddade ner den nyss och lyssnade igenom, guuud så braaaa låtar, jag e typ kär i hälften redan, ska kööööpa nästa månad när lönen kommer!! Dramat va så populärt att dom bestämde att släppa ett till OST! Här ska ni få smakprov på en låt, min bästa på albumet än så länge!!

Men den nya pojkgruppen AST'1 - Yearning Heart

AST'1 - Yearning Heart

Jobbet

Jag kanske har ett nytt jobb på gång i nån butik....en på jobbet sa att dom behövde nånstans så hon ska rekomendera mig...men jag vet inte vart haha...hon skulle kolla upp var den låg och säga till mig sen! Ooohhh HOPPAS!! Vill sååå gärna..men brukar ha otur med sånt så ska inte hoppas för mycket.

Idag på jobbet hände nåt kul, vi satt vid matbordet så helt random hörde jag nån som ropade: Det är cassiopeia! Jag bara WHUUUT var vart what....associerade det direkt med TVXQ haha! Fast det va ju såklart nåt helt annat, vågade inte fråga vad haha! Men det lät kul...

OCh idag kom chefen och sa att jag ska jobba 12 timmar på fredag, säger bara jippiii...eller inte! Men det e faktiskt rätt ok, det e ju bara en fredag, fan jobbar från 7 till 19.00. Sjukt asså, snacka om att jag kommer falla ner död!

TVXQ - USJ

TVXQ skulle ju ha en event på Universal Studios i Japan, och min vän Saori som jag ska bo hos och gå på konserten med köpte biljetter dit, och det sades att TVXQ ställde in besöket pga massa regn så hon va sååå ledsen, hon som köpte dyr biljett och det skulle va hennes första gång hon såg dom!

MEN det visade sig att dom kom iaf, och hon va heeeelt överlycklig. Jag kan inte fatta det, hon har sett dom, hon tog även kort på dom! Och hon va på främre raden och hon ropade JAEJOONG och han såg henne och vinkade till henne ASSÅ NU VILL JAG DÖ!! JAG VILL JU VA HOOOON!!! Men hon skickade bilderna hon tog till mig, här e dom:

  

Asså så här nära va Saori dom!!! Jag e sååå avundsjuk, och hennes kompis kamera ser ni på ena bilden med!!! Asså sdfghgfdsdfghgfdfghjgfdghj

Helgen

Så var det ännu en av mina upptagna helger!

Fredag:

Jag va på Arris fest, det va massor med folk, och det va kuuul! Men jag kunde bara stanna en liten stund för att min sjuts åkte hem, och det va det enda sättet jag kunde ta mig hem på T____T Jag som precis vågade mig upp för att dansa, men aja....kul var det så länge det varade, TACK ARRI för inbjudan och GRATTIS IGEEEN!!!♥

Lördag:
Hämtade upp Josefine som kom från Malmö, vi gick till ICA och köpte massa mat till lördag och söndag. Sen gick vi till mormor där vi mötte Mandy och Kiki och Ana. Dom ville vara med vår DBSK kväll....och träffa Josse. Asså vi kollade typ 4 timmar DBSK!! Kan aldrig bli tråkigt mihihihi! Sen så lekte vi med korten guuuud så kul det vaaa.....när klockan blev 1,2 så blev we too kinki...asså gud vilka perversa grejer vi hittade på...det värsta på länge....Kiki dog av skratt...asså vi alla hade ont i käkarna av skratt...Kiki fick Onew på alla kinkiga saker...snyggt Kiki, Onew i hundkoppel, hmmmm ......weird......

Söndag:
Mandy va den enda som kom sen. Sen så mötte vi upp lite koreaner, det skulle typ bara komma 2 som jag hade bjudit på lite lunch men alla ville va med, så det blev 8 stycken hahahaa..vi trängdes i en liten lägenhet *____* Men vi bjöd dom på svensk mat och dom tog med koreansk mat, så snällt, så vi blev alla megamätta....
Sen så gick dom rätt fort....så jag och Josse och Mandy fortsatte leka med korten...guuud så kul det va...en ny grej kom vi på som alla måste prova sen....sen gick vi till sist till nyöppnade 7ELEVEN wowowow Växjö har fått 7ELEVEN!! man e typ stolt hahaha...det e typ bara stortstäder som har. Sen följde jag Josse till bussen....åkte hem och förbreder mig inför jobbet..asså e så trött, vill sova ut med det går inte....får aldrig nog med sömn O___O Aja 2 veckor till jobb får jag stå ut med!

Nu ska jag gå hejs svejs^^

Varsel

Kom nyss hem från jobbet, aahh så skönt med heeeelg...imon ska jag hämta Josse från tågstationen, läääängtar, vi kommer ha så kuuuul...handla massa mat till minifesten!

Idag så sa VD på jobbet att det e för dåliga tider och vi säljer för få balkonger att han ska varsla 25 pers till, asså det e inte klokt, hela företaget har 100...så det blir assssmånga. Jag ee ju inte anställd så jag räkna inte bland dom, men jag har bara till 26 mars ..sen e det bye bye!!! Och idag fick typ 4 veta att dom skulle varslas! Asså detta e hemsk, folk blir så ledsna, alla jobbar med ledsna ansikten...som tur e får mamma va kvar för att hon e en av dom första på företagen så henne "får" dom typ inte sparka förrän dom sparkat ut dom 80 andra personerna haha! Så det e rätt skönt, älskar principen, sist in först ut! Det e verkligen rättvist. Anyhow så får ja njuta av mina 2 veckor jag har kvar!

När mars lönen kommer så ska det bokas flygbiljetter för värde över 15.000 kr, ska boka Japan resan och Bosnien resan på samma gång, där går heeela lönen hahahaha....jag får 15.000 nästa månad och allt tar slut på en och samma dag, snacka om depression T___T men när man vet vad det går till så blir man gladare!!! Så för mig blir det en bra vår / sommar med massa resor!! Slipper Sverige och dess depression tider.....orkar inte va här längreee...kan inte juni kommer fortareeeee!!!!

Campus

Jag kom nyss hem från att ha varit i Campus hos Sehee, hon bjöd mig på koreansk middag, och Hyowon joinade oss, en koreansk kille! Han hörde att jag skulle bjuda massa koreanska tjejer på middag och han ville joina naaaw! Jag sa att han kanske skulle få det, måste prata med alla vänner först om det e ok med killar!

Vi pratade iaf en massa, dom hjälpte mig att välja en bra flygbiljett, så jag får se vilket flygbolag jag väljer...Air France verkar alltid vara bäst oavsett hur man ser på saken ^^ Så det lär bli dom jag flyger med! fan måste boka snart, biljetten e upp på 9500 kr T___T Asså faaaaan...jääävligt dyrt!

Anyways, köpte den där Arena tidningen jag pratade om, och fan, har 300 kr att leva på 2 veckor, eehhmm jaaaa hur det ska gå vet jag inteeee....men så e det när man följer DBSK! Livet blir inte billigt......

Nee nu ska jag sova, har inte fått mycket sömn dom senaste dagarna!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA



JAG SKA SE DONG BANG SKIN KI JAG SKA SE DONG BANG SKIN KI JAG SKA SE DONG BANG SKIN KI JAG SKA SE DONG BANG SKIN KI JAG SKA SE DONG BANG SKIN KI JAG SKA SE DONG BANG SKIN KI JAG SKA SE DONG BANG SKIN KI

THE 4TH LIVE TOUR ~THE SECRET CODE~ JAG SKA SE DOM 2 GGR, SKA GÅ PÅ TVÅ AV DATUMEN, DEN 18 OCH DEN 21 JUNI. MIN VÄN SAORI MAILADE MIG OCH BEKRÄFTADE DET IDAG!! ASSÅ JAG DÖÖÖÖR!!!!! NU ÄR DET BARA 4 MÅNADER KVAAAR!!!

Mina roliga dagar fortsätter!

Jag pratade nyss med min nya koreanska kompis YoungMi och hon fyller år imon! Och hon bjöd dit mig på liten middag!! koreansk middag igeeeen! Asså sjukt mycket kul som händer mig jämt! Jag e så glad...mina koreanska vänner e sååå snälla...

..så jag ska till henne vid 20.00 och va där till 22.00....tänkte stoppa vid ICA med och köpa nåt gott till hennes födelsedag...hon ska inte fira men ändå...nåt måste ha ge henne....ohh nu har jag nåt att ser fram emot imon meeed...denna veckan is a blast!!!

PS: Kan också Saori skynda sig och skriva mail angående mina TVXQ biljetter, jag blir gaaaalen!!!!

Dagens...

Idag när jag kom till jobbet förväntade jag mig en jobbig dag med full av uppgifter, men grejerna jag skulle hålla på med va försenade till imon haha! Så jag hade inget att göra...nödigt att komma, men aja!! Jag fick göra små räkna grejer jobb hahaha! Så det va rätt slappt och skönt...önskar fler dar kunde va så *__* Men imon väntar mig HELL!! 

MINA SURVIVOR SKIVOR shippades äntligen idaaaaaag...så överlycklig jag eeeeeeeeeee....jag får båda i limited såklart...can't wait!! Dyra va dom dumma skivor! Sen så kom nya ARENA 37 ut idag....med TVXQ special! Faaan dom tar slut snabbt, måste haaaa...inte råd med skiter i deeet, asså borde spara till Japan seriöst, men villlllllllll!!!~~~~

Har ni sett TVXQ nya video Kiss the Baby Sky?? Jag dog av cuteness, gud vad alla ser glada och lyckliga uuutttt~~~~blir så glad när jag ser dom så här. Och måse säga att Micky tog priset i videon, absolut det sötaste jag sett, sen kommer JJ med sitt underbara leende!!! Trodde Junsu skulle äga i videon men första gången så va Micky och JJ sötare....

Såg nyss Boys before Flowers avsnitt 19, ASSÅ DOM DRAR UT PÅ HELA SHIGERU ACT!! Kan tjejen försvinna snart, jag blir galen....vill se mer Jandi/Junpyo moments, detta börjar gå mig på nerverna....ME WANTS HER GONE LIKE NOW!!!! Asså det e så mycket kvar som ska hända, dom har inte ens blivit ihop och det e  6 avsnitt kvar, undrar hur Korea ska lyckas trycka ihop allt  asså...jag e lite rädd för kommande avsnitt och speciellt på hur slutet kommer va...och alla vet att DENNA SERIEN ska ha en SPECIAL ending som får alla att gråta av glädje...men jag tevkar på koreanerna nu....hmmmm I really hope they can pull it off like the japanese wedding scene...det kommer bli svårt att klå en bröllopsscen!!!



Ska ta duscha nu innan Ana loggar in på msn...har grejer att prata med henne om *mostly fangirl stuff*

Denna veckan:

Ja som vanligt så fortsätter mina upptagna helger...wow har inte haft en helg ledig 4 veckor i rad! Fast det e så jag vill ha det, alltid någon aktivitet och massa vänner, bättre än att bara sitta hemma framför datan, det gör jag ändå på vardagar! Anyways, så här ser min vecka ut:

Torsdag:
Gå hem till en av dom nya korenska tjejerna som heter Seehee, hon e en av DBSK fansen! Vi ska äta koreansk middag *igen* *mums* och fangirla TVXQ! Gud har aldrig gjort det med en korean, ska bli kul att se hur dom fangirlar *___* Cho skulle kanske också joina! HOPPAS!! Guuud så kul, längtaaaar redaaaaan!!!

Fredag:
Födelsedagsfest hos Arri, ser också fram emot det, träffa nytt folk osv! Men vet inte vad jag ska köpaaaa!!!

Lördag:
DÅ KOMMER JOSEFINE FRÅN MALMÖ!! Ohhh vi möts igen! Guuud så jag läääängtar...ska bli så kuuul, även om hon bara stannar 2 dar....sen kanske också Linda, Mari och Line kommer, JAG HOPPAS DOM KAAAN!! NI MÅSTE HÖR NI DEEET!! Det kommer va så kuuuuuuul, och ni får träffa mina koreanska kompisarrrr!!!! *håller tummarna* Glömde skriva...bjöd också Mandy, Kiki och Ana....hoppas alla dom kan komma meeeeed!!! COME ON GIRLS!!!

Söndag:
Ja då e Josse still with me, och förhoppningsvis systrana meeed! Då har jag nämligen bjudit hela 5 koreanska tjejer!!! Dom ska komma hem till mig, och vi ska alla äta lunch ihop!!! Det kommer bli massor med skoj, mat, och ska ha musik, och snack och jaaa massa skojsigt!! Asså guid vilken späckande vecka!! Älskar sånna här veckor!!!

Min förra vecka

Jaa jag glömde skriva vad som hände förra veckan hehe!

Fredag:
Jag gick hem till Songlee och Yeahwon, två koreanska tjejer....vi va i deras korridor, och vi skulle bara fika men det kom fler folk, en ryss kille och italienare,,,ohh dom va sååå roliga och snälla....så vi va med dom i nårra timmar...snackade och hade kul. Dom följde mig även hem sen, gud så snällt....

Lördag:
Då var det fest för utbytesstudenter och ja jag gick också! Jasmina och Arri gick också! Det va ganska kul, det va sååå mycket folk att det inte ens gick att ta ett steg knappt dansa, så njaaaa det va itne kul, men det som va kul var att vi stängde in oss i en koreansk killes rum, jag, Jasmina, Arri och typ 10 koreaner haha...asså vi hade vår egen fest som va roligare, vi lyssnade på koreansk musik och dansade och snackade om Korea, om band och musik osv. Jag tog typ allas nummer, så nu har jag ännu fler koreanska vänner mihihihihi!!! Två av tjejerna va TVXQ fans så vi hade extra kul, vi pratade om alla nya videos och lives, och vem som va ens favvo...sååå skoj! Jag ska så fangirla med dessa tjejer! En av tjejerna va även på deras Rising Sun konsert på första parkett, that devil! Ska se om jag kan se henne på DVDn haha!

Söndag:
Jag skulle träffa Cho på stan och fika...men en amerikansk student följde med oss och vi diskuterade allas kulturer..det va så intressant. Hon va jättesnäll! Sen va jag och Cho lite själva...vi hade kul som vanligt med vår tjejsnack!

IMORGON GÄLLER DET!!!

IMORGON GÄLLER DET!! GUYS PRAY FOR ME!!! Imorgon får jag vet om jag får HELA TVÅ TVXQ BILJETTER!!! Min vän som ansökte dom får veta imon....the last chance typ seriöst!!!

Jag kommer inte kunna sova.....imorgon får jag vet om jag får se mina drömmars favoritband...my loves....och om jag får ännu en gång se Japan och min vän och jaaa allt som kommer därtill!!!!



.....NERVÖÖÖÖÖÖÖÖS..........

Min fredagkväll

Fredagkvällen blev heeelt underbaaaar! Jag gick till mina två koreanska vänner, och vi skuklle bara fika men det blev mer kuuuul, jag fick prata på tel med en av mina koreanska vänners pojkvän i Korea hahaha! Han ringde henne och ville prata med mig för jag va i rummet haha! Det va såååå kul, han va asgrym på eng, han bara: I heard you will come to Korea! I will take you around, please come...you can stay with us....skitsnäll va ha hehehe!! Otroligt nog vågade jag ta luren och prata med han helt random i 5 min *____*

Sen så skulle vi fika men där va två andra utbytesstudenter, en turkiskt och en italiensk....assssnälla va dom! Asså helt underbara killar, vi pratade värsta djupa saker!!! Om religioner och länder och personligheter, jättesnälla asså. Vi pratade om hur jag tyckte att Italien va mer romatiskt för mig än Frankrike, han bara: KLART DET E!!! MIT LAND E BÄST HAHAH!! Så skön va han. Han bodde i ROM! Thats lyllo bastard! Sen så skulle jag hem och dom bad att få följa mig hem för att det va en fredagkväll.....så följde dom mig mer än halvvägs, asså grymt snälla!!! OCh den festen imon, dom kommer också va där, och alla vi ska gå ihop!! Kommer bli A BLAST!! Har redan valt ut kläder och allt hihihihi!! Can't waaait, fan att jag måste jobba, pallar inteeee....kommer bli trött fortare imon då!!

Men anyways, e superlycklig nu...kommer sova gott hehe, ska sova strax, bye everyone!!!

Trött...

Asså hur kan man vara så här trött!!! Orkar inte med nåt idag!

Och det värsta är jag tackade JA till att jobba imorgon! Palla liksom...nu kan jag inte backa ur!! Ja gkomemr inte få tid att vila ut, jag behöver mina 2 dagars sömn!

Sen imorgon etfer jobbet ska man stressa för att hinna fixa sig iordning till festen....YEs imon blir det FEST!! Har itne vatt på någon i evigheter...ska bli skojsigt!

Ok idag ska jag till min koreanska kompis, hon bjöd dit mig idag, vi ska snacka och softa....kommer bli skönt, behöver lite lugn och ro idag...orkar inte göra så mycket!

Ne nu blir det mat sen bye bye!!

FIBER bredband♥♥♥♥

ÄNTLIGEEEEEEEEEEEEEN!!! Imorgon sker det sista installationen, sen kommer vi ha FIBER bredband som är = SVERIGES SNABBASTE BREDBAND!! Snacka om skillnad, från 2 mbit till över 100 mbit i sekunden!!! DROOLS AT THAT!! Nerladdning av drama here I come!!! Och snabbare allt...ohhhhhh jag har väntat i evigheter på denna dagen!! Jag ligger efter med 2345643456 dramor som jag vill ha nerladdade och massa anime också!!! MEN SNAAAAART!!!~~~~~~♥♥♥♥♥

Kommande helg

Jag som tänkte ha denna helgen som vila haha! Men det blir det inte åter IGEN!! Först och främst ska jag jobba på lördag, sen ska jag ut samma kväll med Jasmina och alla koreaner. Vi ska ha förfrest, fest och efterfest!! Förfesten sker på seminarievägen, där även efterfesten ska vara, jaa vi lär va uppe till 4-5, sen ska vi sova över hos tjejerna på seminarievägen! Jag kommer seriöst dö av trötthet, ska upp 5.30 på lördag och va uppe till 5.00 GOOD LUCK säger jag!! Sen på söndag har jag en planerad dag med Cho! Snacka om att inte få vila ut! Men kul ska det bliiiii....älskar privata fester mer än något annat!!

Sen nästa vecka kommer Josefine från Malmö, och även då kanske vi ska festa!! Massa partyyyy...~~~~ men måste vilaaaaa~~~~ XDXD


Min Malmö-Köpenhamn helg♥

Asså jag kunde inte haft det roligare på länge! Måste berätta om min underbara helg! Jag hade tåg till Malmö vid 3 men den skulle vara en timme sen "som vanligt" men jag hade en vän som jobbar där haha, så han fixade in mig på annat tåg (dyrare tåg^^ som jag fick gratis) så jag kom dit i tid muhahaha, bra med kontakter!

Fredag:

När jag väl kom fram gick jag och Josefine direkt till SFBOK handeln som bara finns i dom tre storstäderna, jag va tvungen att åka dit, bättre än internet med frakt, och till mitt bästa visade det sig att dom hade rea på jäääättemycket  manga! Jag köpte 5 mangaböcker!

Dessa blev det:

Goong vol. 2
Goong vol. 3
Boys Over Flowers vol. 4
To Heart vol. 1
Evangelion vol. 10

Sedan stängde stan och vi bestämde oss för att gå till en videobutik och handla godis, läsk och hyra en film, det blev WALL-E, den va suuupersöt!! Sen åt vi en asiatisk rätt på kvällen, vad gott!!!! Sen slutade kvällen då att jag, Josefine och hennes pojkvän såg filmen och snackade resten av kvällen, det blev lite memorykort med!

Lördag:

Vi vaknade vid 10, åt frukost och begav oss till stationen för att ta tåget till Köpenhamn, det va jag, Josse, hennes pojkväbn och 3 personer till som åkte ihop! Lyllo dom, dom har så nära till Danmark, tågresan tog endast 30 min och kostade 140 kr tur och retur!!^-^
Vi stannade först innan Köpehamn för att shoppa på nordens största köpcenter FIELDS!! Guuuuuuuuud så stort, kändes som jag va i Japan, gud vi spenderade typ 4 timmar där, vi åt där lite och handlade lite. Killarna va dock inte lika pigga på shopping så vi delade på oss hahaha! Och samlades vid matdags!

Sen var det dags att åka in till själva Köpenhamn, när vi kom fram såg vi oss runt lite, måste säga att det va fint där men jag gillar STHLM mer tyvärr, tycker det e finare och mer skoj i STHLM men aja, dom hade sina underbara butiker!! Tog lite kort på Köpenhamn och alla megastora köpcenter där man kunde spendera hela lönen! Men hmhm det kan man inte nej!!

     


Det va så stort och fiiiint! Jag blev helt aaahhhh asså helt underbart var det!!! Dom hade allt från kläder, skor och hemgrejer och bakelser, nee asså helt amazad var jag! Dessa köpcenter påminde mig om Japan, visste inte att det fanns så i Norden också!! Här kan man spendera hela daaan!! Här e lite bilder:

        


Lite köp blev det iaf, det måste man när man e iväg, annars e det väl onödigt att åka iväg hehe! Men gaaah dom hade så snygga kläder, ville köpa så mycket, men det kan man inte, för allt va typ S och XS...men jag hittade iaf två tröjor som jag föll för:

     


Sen gick vi inte till en skoaffär, och tro det eller ej, det va den bästa skoaffären jag har varit i i hela mitt liv, asså även bättre än vissa affärer i Japan! Jag blev helt dazzled, och ASSÅ tro detta eller ej MEN VARENDA SKO-PAR VA SNYGGT!! Detta händer ju aldrig i livet asså men seriöst VARENDA PAR!!! Jag ville köpa minst 10 par, men så mycket pengar har man inte, så jag köpte två par, även det blev mycket pengar. Men jag köpte ett par gympaskor till, älskar sånna, dom e bra att ha, och dessa va rosa, jag måste ha rosa skor:



Sen gick jag runt lite till i affären och såg mina drömskor, asså jag förälskade mig i dom i första ögonkastet, dom e så söta, snygga, underbara, perfekta, nee asså har inte ord så kär i dom jag e!! asfdsdfdsdfghgfdfgVisst e dom söööta??
Ska ha dom i vår/sommar, så fort det blir lite varmare ute♥


 

♥♥Ska sååå ha på mig dessa så snart det blir lite varmare, asgfdstgfdsdfgfdfgfdfg!!! *käär*♥♥

Sen kom vi till en till affär, och gissa vad, jag skrek så fort jag kom in dit!!! Tro detta eller ej! Ni vet skorna som Makino föälskar sig i och som Domyoji sedan köper till henne, jag såg dom skorna i den affären...jag typ dog!!! Asså jag ville haaaa, men dom va svindyra....ni måste ha sett avsnitt 13 av Boys Over Flowers för att fatta tyvärr!! Men jag tog bild på skorna, snacka om att folk såg konstigt på mig i Danmark, dom åste tro jag e fattig eller nåt som tar kort på skor hahahaha!!!

 Ni som sett avnsitt, känner ni igen dom?? ^^ Kolla på det igen så fattar ni, asså jag dog!!!

Anyways, sen kom vi till dagens höjdpunkt, vi gick till en japansk ramen restaurang, guuuud så dyrt det vaaaa, men sååå värt det!! Det va såååå gott men man fick så mycket, jag åt hälften av min tallrik^^ Asså det va sååå fint där, stämmingen och inredningen, och stället heter Wagamama, ligger runt hörnet på tivolit.

           <---- jag äter ramen hahaha!!!


Etfer maten sen skulle vi åka hem, meeen nedå, vi ville till det där våffelstället vi såg, så vi begav oss dit, oohh guuud så gott det va, ett av det godaste jag ätit i mitt liv....kostade 45 kr styck men WTF, nångång får man unna sig sånt också!!
Det va verkligen mysigt, en utekväll i Köpenhamn, vi 6 tillsammans på gatan, och åt våfflor asdfgfdsdfg!!!

 Man kunde välja olika smaker, jag valde choklad och grädde!!
 ASSÅ MUUUUMS!!!! DROOLS!! WANT TO EAT AGAIN!!!!

Nee iaf, sen efter det åkte vi hem, vi va där från 12.00 till 20.00, när vi kom hem va vi sååå trötta, så vi bestämde oss för att se T konserten, oohhh så kuul det va, vi njöt och fangirlade...det va helt underbart...längesen man såg balladerna...äntligen!!! Vi avslutade kvällen med Love in the Ice och Kiss Shita Mama!!! Sen spelade vi memory kort och spådde...så kuuul!! Helt underbar lördag kväll!!!

Söndag:

Vi vaknade ganska tidigt, vi latade oss hela morgonen...jag satt vid datan och hon vid TV:n! Sen bestämde vi oss att ta en rund på stan innan jag skulle ta tåget hem. Vi gick till lite affärer, och den japanska curryaffären va stängd T____T så jag kunde inte köpa min curry!!! T___T Men Josse ska köpa åt mig när hon kommer, hon kommer nog om 2 veckor yaaaay!! Snart ses vi igen Josse, oohh saknar henne redan, vi har blivit så nära och bra vänner!!! Can't wait until you come!!!
Vi åt på MAX, och jag köpte hörlurar, mina va sönder, sen tog jag tåget hem!!!

Jaa det va min undrbara helg, har inte haft så här roligt äventyr på länge...gud sånt här e värt att slösa pengar på!!! Resor, det bästa som finns!! Men nu ska jag lugna mig, ska ingentans i nårra veckor nu...nu kommer folk till mig istället^^ Har inte ens mycket pengar kvar!!! T___T Måste ha råd till nårra till TVXQ goods som kommer..sparaaaaa!!!


En sista grej:

Fick mail från min japanska vän Saori, hon har inte lyckats få tag på biljett än, men det e inte slut på försäljingsdagarna än, hon ska göra sitt bästa....och hon ska maila mig så fort nåt händer!! Jag kommer dööö, hur ska jag sova nu och vänta på svar om hon får tag på TVXQ biljett!! Men gaaah ser ljust ut, det kanske blir en Japan resa i Juni iaf!!!♥♥♥

RSS 2.0