En dag på jobbet

Vad gör jag nu? Ja jag sitter på jobbet och e inne på bloggen haha! Ne men detta e min minirast...
Det är lite mer än en timme kvar på jobbet och jag dör av uttråkan....kan dagen gå snabbareee....

Men nu ser jag fram emot sååå mycket saker denna veckan. Har inte haft en så rolig vecka på länge. Idag blev jag bjuden av min kompis Jasmina på middag igen. Hennes mat e så gudomlig så jag kan inte vänta till ikväll.

Sen imon blev jag bjuden på en middag till, fast av min koreanska kompis JoAnn och hennes killkompis. Ska bli sååå skoooj, det va längesen jag hängde med koreaner, I missed them. Ska också bli gott att äta hemlagad koreansk mat... its sooo delicious....

Och i helgen då gäller det!!! TVXQ 3rd FANMEETING I MALMÖÖÖÖ!!!! Allt e klart och förberett, vi har köpt allt som behövs och ordnat med allt och alla som kommer. Vi blev totalt 14 stycken.....inte dåligt det...och vi är många nya som kommer också. Ska bli så kul att få nya kpop vänner. Meetingen är från fredag till söndag. JAg längtar så jag dööör, har haft TVXQ abstinens sen Japan...jag klarar inte av det längre, måste mega fangirla dom SNAAART!!! OCh vi lär få oss en rejäl dos i helgen. Det har känts så tomt utan dom sen konserterna.....

..anyhow en bra vecka väntar mig....hoppas alla får en rolig vecka meee^-^

Shoooopping!!!

I love to shop muhahahaha! Och av den lilla lönen jag fick igår så handlade jag lite kläder. Och nårra grejer inför meetingen, men det ska vi inte gå in på, its secret!!

Detta köpte jag igår:

               


Jag lääääängtar tills jag får dooom! Hoppas jag får dom innan Malmö så jag kan klä upp mig fint hihihih! Annars får jag ha dom på min Bosnien resa.

Ni som också vill handla dessa kläder eller liknande så finns allt på EBAY....vet att alla inte vill handla därifrån men jaaa, jag trivs med det och det e jädrans billigt. Skriv sökordet: korean fashion så får ni fram massa snygga kläder till ett bra pris.

Paket nummer 3!

Mitt sista paket kom idaaag^^ Jag kom hem från jobbet och såg ett stort paket, blev såå lycklig. Och gissa vad som låg i den? Min "PLEASE BE MINE Photobook" med TVXQ!!!!! Asså den va asdfghgfdsasdfghgfdsdfgh, jag skrek, svimmade och drägglade så snygga bilderna va, och det som va extra plus va att allt också stod på engelska...så nu fattar man hela boken! Äntligen börjar dom tänka lite på oss internationella fansen. Det tog mig en timme att gå igenom boken, den hade 300 sidor!! Asså den är värd varenda krona....ni som inte vet så kostade den 420 kr XDXD Men som sagt värd ALLT!! Killarna e sååå otroligt vackra.

Min underbara ägodel^^


Och här e ett exempel när jag menar att boken hade VACKRA bilder!!!


Denna bilden dog jag extra på!

I boken visar dom också när som spelade in "Picure of You" musik videon. Asså guuuud, detta kommer vara en av deras finaste/bästa musikvideo....

Jag fick också mina "Stand by U" singlar i detta paketet....dom e också så fiiinaaa....me happy today.


Paket nummer 2^^

Idag fick jag min fina klocka, e såååå nöjd med den! Den e suuupersnygg!

    

Och det jag inte visste var att man fick en minipresent till klockan! Vissa e väldigt snälla och lägger i presenter hihihi! Detta fick jag:

 TVXQ klistermärken yaaaaay!!

Ni som vill ha klockan, den finns på ebay, skriv "tvxq" eller "dong bang shin ki" i sökrutan så kommer klockan finns på nån av sidorna. Och den kostar endast runt 180 kr med frakt. Jättebilligt.

Pakeeet♥

YAAAAAAY jag fick ett av mina paket idaaag! Den innehöll min Mirotic booklet....oohh som jag velat ha denna länge. Och nu när den gick ner 100 kr så passade jag på att köpa den.

   

Man får den inpackad i en megasnygg förpackning, och sen får man till en extra booklet med backstage bilder. Heavenly beautiful pictures.

För övrigt dör jag så trött jag är av jobbet...jobbade för hårt idag, så jag håller på falla ihop, ska se ett dramaavsnitt som kom ut idag wwieee.....

090718

Jahap, nu gör jag mig i ordning för bion! Ska cykla strax och träffa min kompis. Det ska bli såå kul med filmen lääängtar.

Idag har jag haft så tråkigt, vädret har varit så dålig, regn och åska osv. Fast nu har det slutat som tur. Får inte börja när jag cyklar.

Men iaf, pga min uttråkan har jag börjat se om Goong serien. Asså det e nog min favvo koreanska drama...jag tar tillbaka att Boys Over Flowers var det. Goong e nog pyttelite bättre. Jag maraton kollade på den hela dagen, sett 16 avsnitt av 24 bara idag hahaha..ska fortsätta sen när jag kommer hem ikväll.

För er som inte vet vad det är för drama, här e kort sammanfattning:


Goong eller som den också kallas Princess Hours


Kungen e döende och prins Shin (han i grön) som ska bli kung måste utse en prinsessa vid sin sida. Han friar till sin long time vän Hyori (hon längst ner) men hon tackar nej, hon vill inte leva instängd i en palats. Sen så har vi då Chaekyung (hon längst upp) som är en vanlig tonårstjej, det är så att hennes farfar och prinsens farfar va bästa vänner, så dom lovade varandra att deras barnbarn skulle gifta sog med varandra. Och eftersom prinsen då inte kunde hitta någon själv så valdes Chaekyung ut åt honom. Hon är såklart emot det i början men eftersom tiden går börjar hon falla för prinsen. Prinsen däremot är väldigt självsikt, egoistisk och dum mot henne, han klarar inte av sånna tjejer som hon, så han gör livet surt för henne i palatset och njuter av det. Men så plötsligt kommer prins Yul (han längst ner) in i bilden, han börjar i Chaerkyungs klass och förälskar sig i henne och vill också tävla om platsen för att bli kung så att han kan vara med Chaekyung. Sen kommer Hyori också in i bilden, hon blir avundjuk på Chaekyung eftersom hon blir behandlad så bra och älskad av alla för att hon e prinsessa. Och inte nog med det, hon vill också ta tillbaka Prins Shin till sin sida...avundsjuka spirar på alla håll....

Väääldigt rekomenderad serie för alla som älskar romantik/komedi. Som sagt min favvo korenska serie.....

Fredag ^-^

Jag har haft en underbar fredag. Först och främst så jobbade jag bara till 12 typ istället för halv 2 yaaay! Sen så va vädret så underbart så hela min familj grillade. Maten va såååå god! E proppmätt nu.

Senare ikväll ska jag träffa min kompis Jasmina, vi ska ha liten tjejkväll, kvällsmat med lite film. Ser fram emot det.

Imorgon ja, då e det dags för ännu ett biobesök. Jag har länge velat se The Proposal med Sandra Bullock, men ingen ville gå på den med mig. Så jag hittade äntligen en kompis som ville se den, så vi bokade biljetter till imon yaaaay! 2 biobesök på en vecka, tror aldrig jag gjort så innan haha (=^-^=)



Äntligeeeeen, lääääängtarrrr!!!!


Harry Potter 6



Ja alla har skrivit en åsikt om denna, så jag får väl med göra det^^

Jag kan hålla med dom mesta att detta e den bästa filmen i serien...definitivt, den va sjukt bra. Men det finns alltid ett men haha. Och det är att dom lämnade ut vissa viktiga scener tycker jag, tex den stora fighten på slutet, det blev något bläää av fight, men dom säger att dom vill spara det stora till sista filmen. Sen så ska väl inte Rons hus brinna ner, det hände väl inte i boken?? Och en grej jag inte gillade va att dom hade för lite Tom minnen, det ska va med mycket mer...så man verkligen får se hur han gick från det lilla barnet till ett monster i princip. Va var det, typ 3 minnen dom visade njaaaa, lite missnöjd. För jag älskade det i böckerna. Sen hade dom mycket mer kärleks element än i boken....fast det ska jag inte klaga på, det gillar jag hahahaha.

Men för övrigt megabra film...MEN boken e ändå bättre.....böcker e alltid bättre!! Dom kan inte få ut allt som böckerna har.

Men I loved it....lääängtar till dom 2 sista filmerna DIES!! Kommer ju dö i nästa film när dom avbryter den i mitten AVSKYR SÅNT!!!

Rolig kväll

Idag ska jag se Harry Potter på bio yaaaay! Längtar~~~~~ska duscha och sen ge mig iväg till stan och träffa en kompis och sen ska vi se den wwieee~~~ Får väl berätta sen vad jag tyckte om den, jag e väldigt mycket böcker-biased så vi får se om den uppfyller mina förväntningar.


Ännu en grej, tracklistan e ute på The Secret Code konserten, asså jag dööör nu, jag kommer inte klara mig levande igenom denna konserten...jag kommer lipa och dö....kolla in vad underbart:

東方神起 4th LIVE TOUR 2009 ~The Secret Code~ FINAL in TOKYO DOME
01. Secret Game
02. Share the World
03. どうして君を好きになってしまったんだろう? (Kimi Suki)
04. Take Your Hands
05. Stand Up!
06. 9095
07. FORCE
08. Purple Line
09. 呪文-MIROTIC
10. Heart, Mind and Soul
11. 忘れないで
12. XIAHTIC
13. COLORS ~Melody and Harmony~
14. CHECKMATE
15. WILD SOUL

16. Begin
17. Nobody Knows
18. TAXI
19. Forever Love
20. "O"-正・反・合
21. Choosey Lover
22. Sky
23. Somebody to Love
24. Summer Dream
25. Survivor
26. The Way U Are
27. ウィーアー! (We Are!)
28. Break up the Shell
29. Stand by U
30. Kiss The Baby Sky
31. Bolero
32. Love in the Ice

Dom markerade låtarna
är dom som endast spelades på Tokyo Dome, så dom har jag inte sett live, dööör, jag ser fram emot den, och bara så ni vet, DVDn e mer än 3 timmar lång...kommer bli min långsamma död......tur att jag ska se den med kompisar som känner likadant.....

Gaaahhhh solo låtarna e meeeed.....vill seeee nuuuuuu!!!!!! Orka vänta till september.

Fanmeeting♥



Idag är det sista anmälningsdagen för TVXQ fanmeeting som sker i Malmö! Det går väl anmäla sig efteråt också om man så vill.....vi hoppas fler och fler kommer^^

Men måste meddela att hittils är det 15 stycken som kommer, jag e sååå stolt, och tack till alla er som anmält er! Ni kommer ha sååå kul, det jag kan lova. Ser fram emot att träffa alla den 31 juli, längtar reeeedan!!!

TVXQ och Jaejoongs popularitet!!

TVXQ popularitet har nått alla sina gränser...dom e mer populära än nånsin i Japan! Idag tex så fick dom ännu en oricon etta med samma singel Stand by U (enligt mig en av deras finaste ballader) Stand by U  . Dom klådde Arashi igen, men också Koda Kumi och Tegomass! Detta är helt otroligt.

Sen kommer Jaejoong, han e nog den populäraste medlemmmen i Japan! Jag e så stolt. Först och främst kom han 3:a på lista över "I want most as boyfriend" i Japan! Han slog YAMAPI från News, och va bakom Jin och Kamenashi från KAT-TUN! Detta är inte klokt vad har har klättrat, han e sååå populär.

Men detta måste ändå klå allt, kolla in detta:

En av signade bollarna som kastades ut på Tokyo Dome såldes på Yahoo Japan Auctions, och gissa vad Jaejoong bollen såldes för.........

............13.000 kr

Jag säger bara sjukt. Inte ens jag hade gett det oavsett om jag hade lite extra pengar. Japaner e sjuka ibland.

Hejdå till min koreanska vän T__T

Idag träffade jag 3 av mina koreanska vänner, jag va fadder till en av dom! Och hon ska åka hem till Seoul imon, det va sååå soligt, jag har känt henne i ett år. Vi träffades idag efter jobbet och va hos mig i 3 timmar. Vi fikade och pratade om allt vi gjort ihop. Och det blev så känslomässigt. Vi lovade att ses i Korea nästa gång! Jag har lovat så många att åka dit, så det måste verkligen bli av asså....men Japan är så stor prioritering för mig, så jag hoppas hoppas jag kan åka till Korea soon!

Sen när dom väl skulle gå följde jag dom en bit på vägen, ville inte säga hejdå! Men två av dom ska stanna en termin till, så jag hinner ha massa kul med dom iaf.

Jag tog bilder med dom idag innan dom gick.

Jag och min Puruem som åker imon T____T


Jag och Yumi!


Jag och JoAnn!

Special beställningar av TVXQ goods

Nu är det så här, min vän Saori är precis tillbaka från Tokyo, hennes vän va på Tokyo Dome konserten, hon satt bakom Junsus föräldrar, asså fuuuusk!! Vill meeeeeee.........men Saori valde att sälja sina biljetter, och eftersom hon hade så bra platser fick hon 7.800 kr för en biljett, asså man kan bli rik på sånt här.

Men iaf, jag tjatade på henne och fick henne att gå med på att beställa konsert goods till mig....så alla som vill ha OFFICIAL PHOTOS från konserten nu får säga till så beställer vi, så mina vänner om ni vill ha säg till...ett kort kostar 200 yen. Dessa kort fanns endast atrt köpa på själva konserten innan men nu har dom bestämt att sälja dom online i Japan. Så passa på innan dom e slut.

Här är sidan där ni kan kolla in alla korten:

http://shop.mu-mo.net/list2/203203023?jsiteid=mumo

På sidan ser ni namnen på medlemmarna, klicka respektive namn på den medlemmen som ni vill ha kort på. Ni har till imorgon kväll på er att säga till!!

Exempel på kort som jag köpte när jag va i Japan:

    

Handlat för mycket...

Även om jag ligger på minus denna månaden så använde jag mina sista pengar för att köpa lite TVXQ goods!! Jag har alltid velat ha den där Mirotic Photobooken men den va sååå dyyyr, fast den gick ner till 300 kr nu så jag passade på!




Sen så gick jag in på ebay vilket e det farligaste man kan göra!! Sen såg jag denna Yunho klockan, och den e super mega snygg!! Och den va bara 187 kr.....så jag va bara tvungen!!!



Visst e den sööööt? Lila-rosa, mina favvofärger typ....ohh längtar tills jag får grejerna!! Nu har jag 150 kr kvar till den 25 juli T___T Men aja hahahahaha.....

RESA BOKAD♥

Nu har jag pratat med mormor och morfar och mina kusiner! Så jag bokade också biljetterna yaaaay!

Jag ska åka den 10 augusti och kommer hem 24 augusti, så exakt 2 veckor ska jag vara där wwwieeee!!! Äntligen lite shopping och mat från mitt eget land nummer två hahaha! Ska besöka dom två största städerna, Sarajevo och Banjaluka-min hemstad. Dom e så stora som Stockholm och GBG! Sååå rejäl shopping ska det bli. Det e så billigt där med.....kyaaah!!♥

Ne nu e jag lycklig, en resa till wuuuhhuuuu!!!


PS: Flygbiljetten kostade bara 2500 kr tur och retur haha, en riktig catch hittade jag mihiihi!

En resa till?

Jaaa jag har ju lovat min mormor och morfar och även min släkt att åka till Bosnien och hälsa på! Men det skulle jag gjort redan i april, men jag jobbade så jag kunde aldrig....sen kom Japan resan! Men eftersom jag förmodligen kommer jobba endast juli ut så har jag tid att resa sen! Och jag har ju egentligen inte råd med en resa till i år, men jag får ju lön nu av detta så jag får åka av dom pengarna. Plus morfar betalar ju lite i Bosnien med, plus bor jag och äter gratis såklart, så det kommer inte gå åt mycket pengar alls. Så jag tänker faktiskt boka en Bosnien resa redan imon typ....har kollat massa datum, ska ta den som e billigast och bäst dagar. Jag vill bara stanna typ 10 dar till 2 veckor....så jag får hälsa på....har kusiner i min ålder i Sarajevo, ska bli kul att gå ut och shoppa o äta o festa med dom. Jag har inte ens vatt i huvudstaden så det ska bli kul med. Ser fram emot det.

Nu har jag nåt att längta till igen wwwiiieeee......TVXQ fanmeeting sen resan bara nårra dar senare, aahhh livet e underbart när man reser...det e verkligen det bästa som finns.

Kom nyigen från jobbet, nu e det helg yaaaay! Ska ringa min kusin i Bosnien och fråga nu om jag kan komma dom datumen! Återkommer sen om resan.....ha en shön helg allihopa!!!

090708

Nu e jag jääääättetrött! Min 6:e dag på jobbet, e inte van att jobba så hela min kropp värker, jag vänjer väl mig snart. Längtar till helgen!

Jag älskar 2NE1 nya album...dom e såååå grymma...vill köpa albumet men inte råd på lääänge.

Just det, jag har bokat biljetter till HARRY POTTER MED!! Wieeeeee ska bli så kuuuul, längtaaaar!! Jag hart sett alla på bio.


Jag har fullt upp med att planera TVXQ fameeting, e så glad att dom som kommer ska komma...ska bli kul att träffa nårra nya människor yaaay! Tack allihop som vill komma...det är verkligen svårt att planera nåt sånt här, kräver mycket pengar. Det e fortfarande mycket att köpa och förbreda! Men allt kommer va värt pengarna o besväret, man lär känna så många nya människor och utökar sina fans kontakter.

Nee nu e jag för trött, ska laga nåt att äta sen läsa mina 2 nya mangaböcker som jag fick idaaaag! Goong vol 5 och Cynical Orange vol 2. Hejs Svejs!!

TVXQ etta på oricon

ASSÅ NU E JAG RIKTIGT STOLT! Har inga ord kvar att säga så stolt jag är över pojkarna...dom sååå förtjänar allt detta:

"According to the report released on July 6th by Japan Oricon Chart, Tohoshinki's single "Stand by U" which became the 2nd place before, finally beated Japan idol Arashi and is crowned as the king of daily chart.

Released on July 1st on the same day as Tohoshinki, with more than 10,000 copies sold, Arashi was ranked first and Tohoshinki followed straight behind at second. However, thanks to the unfolding effect of Dome concert on July 4th and 5th, finally today Tohoshinki got his Daily Chart 1st."

Källa: Newsen

Ingen har typ klått Arashi, men TVXQ gjorde det idag! Asså detta e STORT!! Tror inte ens dom själva trodde det skulle hända!! NU E JAG SÅ STOLT ATT jag bara asgfdssdfghjhgdfgjk!!!!!!!!!!!!!!!


Tokyo Dome!!

Just nu sitter jag och uppdaterar soompi och alla bloggar efter bilder och fancams på TVXQ FÖRSTA Tokyo Dome konsert! Jag kan säga att jag e så stolt att jag vill fälla en tår. Dom har äntligen uppnått en av sina största drömmar....för 3 år sen var dom på en scen av 7.000 åskådare och nu bara 3 år senare TOKYO DOME med 55.000. Asså dom e verkligen asiens gudar, jag hoppas dom kommer ännu längre och når ut till hela världen. Det kan dom klara.....dom kan klara allt.

Jag har lite bilder hur det ser ut just nu inne i Tokyo Dome....

   

Asså ni förstår inte HUUUR GÄRNA JAG VILL VARA DÄR JUST NU!!!

PS: Dom har addat till låtar med, dom ska sjunga sina solo låtar i Dome som Xiatic och Checkmate!! ASSÅ DÖDA MIG NÅN!! Varför gick jag inte på den!! Ångrar det sååå sjukt mycket just nu......

Fika time

Idag efter jobbet rusade jag hem för att göra mig iordning, skulle nämligen träffa min kompis från Taiwan som ska åka hem nu, hon va utbytesstudent i min stad. Jag o hon hade våra roliga dagar ihop, nu e det sluuuut. Det va ganska sorligt att säga hejdå. Men vi hade det jättetrevligt på stan, vi fikade o gick lite runt på stan. Det va så varmt o trevligt.

Jag tog ett foto med henne, hon e sååå söt.


Jag tog såklart princesskaka! Och denna gången hade dom orange version hihi, den va så sööt o somrig.



Visst ser den mumsig uuuut~~~~

Skönt med helg nu, ska vila ut ordentligt, och imon ska jag till Rosa med gänget, ska bli kuuuul!!!

Första dagen på jobbet

Usch idag va joooobbigt! Nu när man har varit ledig så länge så ska man plötlsigt upp tidigt och även jobba! Fram till kl 9 gick det bra, det va lugnt o skönt. Men sen blev det jobbigt o segt. Guuud jag kom hem heelt död. Plus så e jag lite sjuk med....hade lite feber idag. Jag hoppas det e bättre imon. Jag måste ha med mig min ipod imon med, går ju inte städa utan den.

Idag skulle jag egentligen va med min kompis Ana men nee jag mår för dåligt för det. Vi får ses i helgen. Idag fick jag även mina Buffy DVDs, säsong 4 och 5 yaaaaay! Nu har jag bara två kvar att köpa så har jag alla yaaay! Men nu e jag för pank till typ augusti...skitkul! Måste ge så mycket pengar för meetingen....kommer bli dyrt.

NU ska jag traska mig till köket och göra mat, e ashungrig.

RSS 2.0