Nya hårprodukter

Första gången i mitt liv som jag handlat dyra hårprodukter, köpte både shampoo och balsam. Ska testa om det  e så stor skillnad som många säger. Behövde ändå nått schampoo att ta med mig till Japan, så det får bli dessa dyra.

 Schampoo                      Balsam

Buffy lööve

Jag såg klart säsong 2 på 2 dagar! Såg 11 avsnitt per dag haha! Asså jag kunde inte hålla mig, den  e såååå jädrans bra. Så jag kunde inte hålla mig, måste se mer så jag beställde säsong 3 igår! Nu måste jag vänta till måndag tills jag får den, orkaaaaa....har egentligen inte råd men måste seeee....




Lääängtar till måndagggggg.....^-^

Och så blir det Tokyo

Jag ville vänta med att säga detta innan jag visste att det va 100 % säkert. Men nu är allt bekräftat.

Jag och min vän Rie bestämde oss för att ta en 2 dagars resa till Tokyo. Asså shit mina dagar e helt fullbokade!! Så här ser min Japan schema ut:

Lördag: Blir hämtad, spendera dagen med min vän Saori och vila hemma hos henne...äta god japansk mat.

Söndag: Ut och shoppa i Nagoya och ta purikuraaa...älskar purikuraaaa. Äta hitsumabushi, har alltid velat smaka det sen jag såg TVXQ äta det hahahaha.

Måndag-Onsdag: TOKYO!!!!! Åka dit med Rie med nattbuss som va sjukt billigt, 300 kr för en resa asdfghgfdsdfghdsfg! Vi ska till Shibuya 109 (populäraste shoppingcentret i Japan för unga). Guuud så jag ska shoppa där, planerar att spendera minst 5000 kr bara i Tokyo.

Torsdag: Vila på dagen men vid kl 6 e det TVXQ KONSERT med Saoriiiii~~~~~~ Asså jag klommer dööööööö sdfghgfdsdfghjhgfdfghj min stora dröm sen 3 år.

Fredag: Umgås med min Frankrike kompis som också råkar vara i Nagoya för att se konserten hahaha! Vi ska hänga ut hela fredagen....äta i Nagoya...sjunga karaoke osv.

Lördag: KONSERT NUMMER 2 med TVXQ!! Ska se med franska kompisen och en till japansk kompis.

Söndag: Här e det ingen vila det, KONSERT NUMMER 3 med TVXQ! Jag kommer inte kunna sova, kommer va helt död och utmattad och gråta för att jag har sett TVXQ och Jaejoong. PS: Ska se denna konserten med Julyssa och Thau-Li (hitomito), vi ska ses på dagen och va hela söndagen, se konserten ihop och äta, och allmänt dö och spazza!! Vi måste med ta purikura  ihooop!!!

Måndag: Vila ut ORDENTLIG heeela dagen....har inget planerat så måste vila..inte göra nåt....blogga på datan osv.

TIsdag: Dags att åka hem på morgonen, jag lär inte vilja åka hem...kommer gråta seriöst, för då e det dags för Sverige och verkligheten blääää.....

Snacka om använding av resan mihahahaha!! Ohhh längtar och by the way 15 dar kvaaaar nu!!! Men vem räknar O___O

En skön dag

Idag skulle jag egentligen slöa men så hörde Jasmina av sig och vi bestämde oss för att träffas.

Jag föreslog lunch hos mig och så blev det. Jasmina lagade nåt med allt jag hade hemma och det va fruktansvärt gott. Så kollade vi lite på videos på datan och skrattade. Sen skulle hon iväg en stund.

Men vi bestämde att ta en långpromenad enda ner till stan. Som ni vet det tar runt 25 min att gå ner men det e så skönt nu på kvällen. Vi ska stop by på ett café och fika. Vi ska börja gå runt halv åtta tiden så jag måste byta om nu....e verkligen sugen på att gå ut och gå nu, vet inte varför hehe. Har suttit inne för många dar nu...känner mig kvävd. Imon blir det stan igen fast med Arri. Ska ta ut mina tågbiljetter kyaaaaaah, det närmar sig, 17 dar kvar till JAPAN och 23 dar kvar till TVXQ!!!!!!!!!!!!!

Min måndag

Idag kom ju lööönen! Sen så visste jag att vädret skulle vara så skönt så jag bestämde mig för att gå på stan och shoppa!! Köpa lite grejer inför Japan resan och sen nåt annat smått o gott som jag hittar.

Jag lyckades hitta lite grejer.

  En av mina favvodofter e från musk.  Och denna e en ny version av musk som är en limited edition som bara kommer finnas kvar i 2 veckor till! Så jag va tvungen att ta den, plus den luktar sååå sommar!! Den heter tropical summer.

 Och här e båda mina musk. Mina lilla collection hehe.

 Sen såg jag en snygg tröja på Ginatricot som jag va tvungen att haaa, endast 100 kr^^

 Så köpte jag även leggings som jag ska ha till min nya klänning.

 Och till slut, det jag egentligen gick till stan för, en ny plattång!! Ska prova den sen hehe!

  Och jag har sett klart säsong ett så jag va tvungen att köpa säsong 2 med! Ska kolla på den så fort den kommer, läääängtar!!!! Spike kommer i denna säsongen, min favvokaraktär!!!

Shoppaholic eller vad! ^-^

Nu har jag köpt klart alla kläder jag ville ha!

Ska visa er vad jag köpte totalt! Såååå snygga kläder, asså asien har dom bästa kläderna ever!

     


     

VAd tycker ni? Visst e dom snygga och söta! Blev jättenöjd!

Nu väntar jag bara tills dom dyker upp på posten^^

Gårdagens fest♥

Gaaaaah det va såååå kul! Asså jag tycker förfester e dom roliga, inte själva festen haha! Iaf, jag drog till seminarie vägen för jag blev bjuden av Songlee. Först blev det god koreansk mat muuuums! Sen så kom fransmannen och tog med sin laptop med bra muuusik! Det va väldigt blandat, allt från pop, till 80:s och lite koreansk. VI pratade mest och diggade till musiken. Turkiska killen va där med, asså killen e heeeelt skön, seriöst verkligen min typ av kille, fast lite för kort för mig. Men skiiiiiiiiiiiiitsnäll asså, jag och han snackade i typ 1 timme. Ska ta hans msn sen när jag drar dit nästa vecka. Han hade träffat min pappa, och han tyckte min pappa va skitsnäll, så sött sagt. (Min pappa jobbar med att hålla ordning på seminarievägen.)

Anyway, sen vid 8 tiden kom lite fler människor, nårra från Finland, lite italienare, mer fransmän osv. Sen började det bli dans, asså jag va den enda som inte drack där men jag va galnast, dom typ: shit hur kan du va sån utan alkohol, jag bara: för man kan ha kul utan, man måste bara veta hur och inte va för blyg. Så alla killar tyckte jag va häftig för att jag inte drack nåt.....och alla ville dansa med mig. Så sa jag till fransmannen att jag kunde dansa sexigt om jag bara ville, fast att jag e för blyg för det i publik. Han bara: snäääällaaaa visa miiiig. Så tro det eller ej, jag vet inte vad som tog åt mig, jag började skaka loss och han typ WOWOWOWOWOW, och han joinade mig, så till slut va det bara jag och han som dansade....asså vi gjorde värsta dirty dancing.....som på tal om inget han satte igång sen. Han hade dirty dancing låten...jag bara SHIT let us try. Så vi tog varandras händer och dansade till den.....han va skitkul. Och vi va båda nykra...asså man kan om man vill utan att dricka....alla tittade blygt på oss, ingen vågade. Han va en sån där äkta fransman, han gjorde sån där avslut på dansen, ni vet när tjejen böjer sig ner och killen tar ner henne och ser henne i ögonen. Faaaaan vad kul och romantisk det va. Har aldrig fått prova det med en kille innan. Sen när vi dansade klart gick han ner på knöä och tog min hand och kysste den. Jätteromatisk va han. Men sen dansade vi allihop när fler och fler blev fulla. Sen kom Cho och Pureum.....det va skitkul.

Men han började flörta med mig sen när han blev full. Han kunde inte sluga klänga på mig...blev lite jobbigt ibland faktiskt men aja....kul va det.
Sen när dom skulle på själva festen (jag kunde inte komma in, hade inte studentleg) så stannade han kvar när jag skulle ta min cykel. Han typ viskade: can I get a hug, jag bara, klaart, så kramade jag honom. Sen bara: was that all, what about a kiss, jag bara: hehehe tyvärr jag kysser inte killar jag knappt känner, specillet inte sånna som inte e mina pojkvänner. Han bara: naaaw I see, but I understand, I will always remeber today, it was one of my best things in Sweden when we danced. Jag bara: naaaw thank U. Jag blev värsta rörd, första gången en kille sa så till mig. Han ska åka hem till Frankrike om 3 veckor, eller dom flesta studenterna på seminare ska det om 3 veckor. Så jag ska dit ofta nu för att få va mer med dom. Ska ta vissas msn med.

Men iaf det va min roliga kväll, asså vi hade såååååååå kul. Vi höll på till elva med....dom ville inte gå till festen för seriöst vi hade roligare på förfesten. Jag tycker att man vanligtvis har det....det e mindre folk och man får bättre kontakter och vänenr och vågar mer, vilket jag e ett levande bevis på hahha! Asså ni skulle sett min dans....

Nee nu kommer mina kusiner från STHLM! Ska ta emot dom nu....hejs och svejs!!!

Lite funderingar...

Som många vt har jag inte kunnat va mig själv och koncentrera mig på grund av hela denne Japan resan och influensan. Men jag har fått lite nya vänner som också ska se TVXQ i Nagoya, en från Paris och en från Dubai. Och alla har vi redan bokat flyg och konsertbiljetter, så vi alla snackade ihop oss på msn att om konserterna ställs in ska vi alla 3 hänga i Japan och gråta av oss tillsammans och festa bort sorgen, och umgås och ha kul i Japan istället för att se det dom bortslösad resa. För alla vi 3 åker endast för TVXQ skull....så jaaaa något positivt blir det väl av det hela. Men att va i samma land samtidigt som TVXQ och inte få se dom kommer va en av den största plågan jag gått igenom i livet. Så håll tummarna för mig allihop!!

OK så till min helg....

Imon ska jag på FEST!! Hela seminarievägen har fest, A, B, C och D byggnaden. Jag blev bjuden av Songlee, ooohh så kul det ska bliiiiiiiiiii, längtar redaaaaan!! Skriver sen om hur det vaaaa...

Sen på fredag-söndag kommer mina kusiner från Stockholm området, dom har en flicka på 14 år. Jag får väl hänga med henne, kommer nog bli rätt kul. Hon får stå ut med min TVXQ babblande hahaha...neee men vi kommer nog ha kul. Ska ta ut henne på lite fika. Så jag kommer ha en underbar helg, ska försöka att inte tänka på nåt annat dumt nu. Jag vill inte leva av ångest fram till den 12 juni usch!!

Ha en bra helg allihopaaa♥♥♥

På Avex sida

Så här ungefär står det på Avex hemsida:

På grund av influensan har vi ställt in följande konserter:

Ayumi Hamasaki 20 maj
Koda Kumi 21 maj
Otsuka Ai 24 maj.


S.k.i.t.k.u.l.

Visst ingen TVXQ än, men jaaaa vad kan man tro....jag e glad att det e en månad kvar dit, så allt kan hända men jaaa...ni kan förstå hur jag mår nu.

Mer om influensan i Japan

Show business organizers have started taking measures to deal with the surge in swine flu cases in Japan over the last couple of days. With the flu seemingly arriving in Japan with school kids who've been studying in North America, schools have been closed in the Kansai area where the cases have been concentrated.

J-pop concerts and other events where teenagers would gather in large numbers are also an obvious risk. One of the biggest record labels, Avex Group Holdings, said they would ask concertgoers to disinfect their hands at venues this week. They will also provide iodine mouthwash in toilets and provide face masks for anyone seen to be coughing or sneezing. Avex have upcoming concerts by several major artists: Hamasaki Ayumi (May 20/21) and Otsuka Ai (May 23/24) at Osaka Castle Hall, and Koda Kumi at the Kobe World Kinen Hall (May 23/24).

MMMMMMMMMMMMM detta ser suuuuuuper ut, jag e lycklig!! Eller snarare håller på bryta ihop! Fan Johnnys har ställt in konserter, skitkul! Nu e det bara Avex kvar som behöver göra det. KAn dom inse att det e en jävla vanlig influensa..................F****************N Blir så förbannad!!

Svininfluensa stänger skolor i Japan

Mmmm kul, jag såg ju så fram emot detta....jag visste att det skulle bli värsta grejen i Japan!

Och snart så lär väl dom förbjuda att aktiviteter hålls som konserter osv.....det kommer säkert komma när jag ska dit och gå på konsert!! Skiiiitkuuul, då kommer jag må så dåligt att jag inte kommer va mig själv på veckor.

Resten av nyheterna:

Över tusen skolor och förskolor stängdes i Japan på måndagen i ett försök att hejda spridningen av svininfluensan i landet. 129 fall har bekräftats i landet, främst i storstadsregionerna Kobe och Osaka.

Experter tror att viruset spreds snabbt mellan dessa båda områden sedan två skolor från Kobe och Osaka deltagit i en volleybollturnering.


Premiärminister Taro Aso uppmanar befolkningen att hålla sig lugn, och understryker att de allra flesta återhämtar sig snabbt från A/H1N1-smittan.


- Försiktigheten behövs eftersom det finns patienter med kroniska sjukdomar som diabetes vars tillstånd är allvarligt, sade han efter ett möte med sin regering.

Det finns ännu inga planer på att införa restriktioner för folks resor eller andra aktiviteter, tillade han


Easy Fortune Happy Life

OOMMGGG denna drama ser sååååååååå bra uuuuuuuuuuut!!

Den har premiär i juni! Hur ska jag kunna vänta till deeeeet.......

Iaf den heter Easy Fortune Happy Life, och här e postern för den:



Handlingen:

Yan Da Feng is a rich, arrogant, hot tempered, bad boy who refuses to honor his grandfather's wish to marry an ordinary country girl, Xie Fu An, who is studying herbal remedies with her grandmother. To get out of the marriage, he sends a killer to get rid of her.

Plus två av mina favvo skådisar aaahhhh......asså taiwanseser......♥♥♥

Ny drama igen

Jag såg klart den förra jag skrev om: Bull Fighting! Guuud så bra den vaaaaaaaaaa.......

Idag började jag på en ny:

Corner of Love



Den e heeeelt underbaaaaar, asså taiwaneiskt.....gudomliga dramor!!

Kort handling: Rik tjej bossar runt fattig kille...men sen blir hon bankrupt och tvingas flytta in till hans familj efter vissa händelser, dom bråkar hela tiden, men även faller sakta för varandra!!! Vad är det inte att älska aaahhhh....underbart!!!

Jag har redan sett 6 avsnitt av 16 bara idag! Ser nog klart hela tills idag och imon!

ALLIHOPA denna drama är min 112 drama!! Klå det ni (=>_<=)


Jag e helt död

Jag var hos Cho igår! Det va megakul, vi fangirlade 2PM, haha hon får mig att se dom på annat sätt...nu älskar jag låten Again & Again mycket mer hihi! Vi var på ICA och köpte Ben & Jerrys, asså dom glassarna MUMS!! Sen träffade vi massa andra studenter där, japaner och thai osv, vi fick massa japansk godis. Sen kom Mandy och joinade oss, jag kom ju på att hon bor ju precis nära Cho, så Mandy va med oss till 1.30. Vi fangirlade alla 3 hihih! Sen följde vi Mandy hem. Efter det fortsatte jag och Cho att prata, men vi åt så mycket av allt att jag inte kunde sova. Bostavligt kunde inte sova. Jag la mig 3.00 och sov till 5.00 sen va jag uppe tills jag skulle hem 10.00. Jag som ska på fest idag, snacka om att jag inte kommer orka va där sååå länge och inte va så social som jag skulle vilja.

NU ska jag försöka sova nån timme innan det e dags att hämta mina två vänner från stationen....gaaaah someone kill me, I am tired. Hoppas jag klarar av kvällen iaf.....skriver om det sen!!! CAOS!

Slut med jobb

Idag var min sista dag på jobbet, och jaaa det e lite blandade känslor! Man vill ju va lite ledig och sova ut, men samtidigt kommer man ha lika tråkigt hemma och lata sig, usch! Har vatt där innan och det e inte kul. Plus perngar ramlar inte in längre T_T Men jag har iaf jobb hela juli och lite i augusti där...så hoppet e inte helt ute...aja jag har bokade helger hela månaden framåt typ....så jag har alltid nåt på gång.

Redan idag ska jag till min koreanska vän Cho och sova över, vi ska ha en mysig tjejkväll, med Yishuen också! Och imon kommer mina två vänner från Värnamo...vi ska FESTA!!! Vi har typ aldrig gjort det ihop, ska bli kuuuuul.....längtaaaaaaaaaaar!!!!

Nee nu ska jag duscha och ta en runda på stan med innan jag drar till campus...!! See ya!

X-Men Origins: Wolverine

Glömde berätta om filmen efter att jag såg den i söndags! Aaahhh jag blev helt WOW, den va huuur bra som helst. Och det som gjorde filmen bättre var att Gambit va med, han e min favvo X-men figur sen jag va liten och tittade på den tecknade versionen. Sen när jag fick veta att han skulle vara med i den nya filmen så dog jag! Fast jag tycker han va med väldigt lite men aja! Och det va en snygg skådis som fick hans roll, ännu bättre för mig muahahaha! Fast det som e så synd e att man får aldrig se han ihop med Rogue, han och Rogue e X-mens kändaste par efter Cyklops och Jean Grey. Så det e jag mest besviken på, han skulle ju vatt med dom andra X-men filmerna aasdfghgfdsdfgh, men aja jag fick se honom i denna filmen. Me HAPPY!

  ♥♥♥ En snygging spelar min Gambit♥♥♥


Någon som photoshoppat ihop mitt favoritpar, jag hoppades att dom skulle va med i filmen med båda två!! T__T
Dom är verkligen ett känt par både i tidningen och animen.



Bull Fighting

Jag har börjat se ännu en drama, och såklart en taiwanesisk, asså ju mer av dom jag ser desto mer inser jag att dom har dom bästa dramorna någonsin....och alla som inte ser mycket taiwanesisk, ni måste prova och se dom allra populäraste innan ni säger nåt! Asså sdfghgfdsdfghjhgfdsfghj, alla man ser e ju nästan lika bra. Jag hade inget att göra nu på morgonen så jag började se en serie med en av mina favvoskådisar Mike He. Handlingen verkade så asdfgfsdfghgdfgh, vet inte varför jag inte såg den innan.

Ska lägga upp handlingen:



"It started as a 3-on-3 basketball competition between two rival schools; an annual event in which the winner would control the 13th Street basketball court for the following year. To everybody's surprise, the 9-year reigning champion lost this year... and it was all because of one girl. Now, this game has a new purpose."

Jag såg första avsnittet av 17, och jag e redan hooked! Ska fortsätta se mer ikväll efter bion. Men rekomenderas stort, ett annat plus e att det massa snygga killar i dramat, one for everyone muahaha!

Oväntad dag

Idag sakulle jag bara grillat och sedan gått till Mandy för tjejkväll, men jag fick ett oväntat sms av min gamla gymnasiekompis, hon frågade om vi skulle fika. Jag bara: tjaaa det kan vi väl, så hon hämtade mig med sin bil och vi drog ner på stan. Vi fikade ute i solen, det va sååå mysigt. Sedan tog vi en runda på stan, Åhlens va öppen så vi gick in dit random. Och jaaa jag planerade inte att handla nåt, men hittade en JÄTTEbillig grej nämligen filmerna ARN!



Jag har alltid velat se dom filmerna, faktiakt dom första svenska jag velat se! Men jag hade aldrig chansen, och jag vågar inte ladda ner nu! Så plötligt såg jag i Åhlens detta paket, båda två fimerna i ett jättefint paket för endast 100 kr!!! Snacka om fynd. Nu har jag nåt att göra lördag kväll, ska se båda i rad med mamma och pappa som också ville se dom.

Anyway, efter stan åkte vi till henne, har aldrig sett hennes hus, jag e verkligen avundsjuk, hon har så bra start i livet, en sambo, jobb och bor i stort hus i Växjö! Inte många 22 åringar jag känner som har det så bra. Så vi gick ut och solade hoss henne till kl 14.30. Sen va jag tvungen att åka hem för vi skulle grilla. Så jag kom hem och vi grillade, så goootttt!!! Och nu e kl 16.10 och jag har buss 16.20 FAIL! Så jag måste springa nu, ska till Mandy dongsaeng för en DBSK/ tjejkväll! Hon har en projektor väntandes där, och ska bli kul att träffa Simona också, det va ett bra tag sen! Vi ses snart tjejer!!

RSS 2.0