Massa skoooj

Denna helgen kommer va såååå roligt, hoppas jag iaf, om allt går som planerat.
Idag slutade jag jobbet en timme tidigare, sååå skönt, och jag börjar på måndag igen aahhh så skönt det ska bli med längre helg.

Idag är det valborgsmössoafton, och jag ska dra till Växjösjön med Cho, en taiwanesisk tjej (en ny utbytesstudent jag lärde känna, jääättesnäll) och nårra av deras vänner. Vi ska kolla på majbrasan och fyrverkerierna. Ska bli mysig och kul.

Sen fredag blir det fangirl/tjejkväll hos Mandy dongsaeng. Andra som kommer är Rosa, Ana, och Simona. Så vi är 5 tjejer, och vi har en projektooooor vad kuuul det ska bli...sen blir det väl massa roliga lekar...läääängtar redaaaaan!!! Tack Mandy och Simona som fixade detta....

Lördag blir det antigen att jag ska ha en middag och fika på stan med den taiwaneiska tjejen. Min nya kompis hehe, vi har sååå mycket drama att prata om, för som alla vet e Taiwanesiska dramor mina favvosar och hon kollar på dom, aahhh vi har sååå mycket att prata om ^^ Pus hon e mmmeeeegaaaasnälll och söööööt som bara attan! Och hon erbjöd mig att komma över till Taiwan för att hälsa på hon bor i hus i självaste TAIPEI!! DIES!! Ska dit med nångång, nu har jag kontakter där med mihihihihhi~~~~~~

Söndag blir det aktivitet med, ska nämligen på bio med min lillebror! Sällan jag och han gör nåt ihop förutom bråkar *__*
Vi ska se Wolverine, aahhh har så längtat efter denna filmen...Gambit är nämligen med i den, min favvo X-men karaktär, enda sen jag va liten. asdfghgfdsadfghgdfgh han e sååå het i filmen med asdfghgfdsdfghgfdfgh!!!!

SÅ jag har det fullt upp hela helgen, älskar sånna här helger, hur blir era helger allihopa??

The Secret Code goods♥♥♥

JAAAAAAAAAAA ÄNTLIGEN FÅR MAN SE DOOOM!! Så massa fina shiny goods.



  

OOhhhh så fiiint!
Iaf jag ska ha 7 av dessa saker XD

Phamplet - 255 kr
T-Shirt - 255 kr
Lightstick - 85 kr
Handduk - 170 kr
Fotoalbum - 153 kr
Mobilsmycke - 127 kr
Poster - 42 kr


Sammanlagt: 1090 kr XDXDXD

Mmmm fattig kommer man bliiiii....
Men iaf jag tar beställningar från mina närmaste vänner, just tell me what you want and you shall get!! Men ni kan beställa allt UTOM postern, för den tar för stor plats i min väska, och jag gissar att ni inte vill att jag viker den i 4 delar.

Bra och dåliga nyheter!

Ja alla har väl hört om den nya svininfluensan! Jag har varit så rädd för den senaste dagarna att jag inte kunde sova igår, speciellt när jag hörde att den kom så långt som till Europa! Sånt här är riktigt läskigt. Tänk om det kommer hit snart, its only a matter of time seriöst. I have a bad feeling about this. Sen kommer dom säkert inte låta folk från Europa resa till Asien, vilket betyder att jag inte kommer kunna se TVXQ och mina pengar blir borta...asså usch! Jag visste att nån dåligt skulle hända just nu! Plus man kan dö av detta...neeee nu e jag skraj för allt detta. Ska försöka tänka positivt.....är ni också rädda?

Lite gladare nyheter, pratade med min japanska vän Saori, vi har planerat lite våra dagar i Japan, oohhh ska posta upp det sen när vi e helt klara. Men så kuuuul!! Hon e såå snäll mot mig. Hon hittade mig också en billig bussresa från Nagoya till Osaka för endast 450 kr tur och retur, och det e typ 5 timmar dit med.....sjukt länge fast billigt. Vill egentligen åka tåg, men jag hittar ju inte dit och skulle aldrig lyckas ta rätt tåg haha, mitt lokalsinne i Sverige e dåligt, tänk då Japan! Neee det får bli min värsta fiende BUSSEN!! Vi får väl bli bästa vänner igen!

Sen så har jag också shoppat på ebay igeeeeen, dumma ebay, men e i behov av en väska, och alla vet att jag gillar cute and pink så jag köpte denna:




PS:
Asså jag bokstavligt nästan svimmade när jag såg denna bild....hur het/snygg/vacker får man va???
JAEJOONG DU DÖDAR MIG, sdfghgfdsdfghjgfdsdfghjhgfghjk


Shopping again!

Gaaah har nyss slösat 600 kr på a blink of an eye! Köpte megaförsenade presenter. Till Hedda, Arri och en grej till mig från DVDHEAVEN! Den sidan e med farlig. Och allt det blev typ 450 kr T____T >Och nyss så köpte jag även finally.....min tågbiljett till flygplatsen Kastrup. Gaah nu känns det ännu mer nervöst när det e köpt och det närmar sig! Nu e det bara 49 dagar kvar mina vänner tills jag ska sätta mig på tåget på väg mot JAPAN OCH TVXQ!!!

Och igår kunde jag inte hålla mig, jag köpte en ny klocka, jag ville ha en ny Hello Kitty klocka för att min förra gick sönder. Jag hade den på jobbet och den blev helt bläääää. Men ebay e farligt...fast ändå braaa, klockan kostade ENDAST 60 kr!!

Asså 60 kr för detta söta lilla thing: (sjukt billigt!!)


Nee nu måste jag gå och byta om från jobb kläder, haha har dom fortfarande på mig, ska iväg med mamma och pappa och inhandla balsam och lite godis till mig själv ikväll, kommer va ensam och uttråkad. Men imon blir det ANA!!!

PS: Fick 2 veckor till förlängt på jobbet asdfghfdsdfgh!!

Glada nyheterrrrr

Ja som dom flesta också säkert e glada över så kommer Tegomass igeeeeeen! Ohh det ska bli så kuuuul, jag fattar inte fortfarande att jag redan en gång sett dom och pratat med dom, och skakat deras händer och lyssnat på deras Miso Soup! Undrar vilken överaskning dom har till oss denna gången! Ohhh läängtar, kan inte fatta att det e sant. Plus så kommer man gå dit med sina allra bästa vänner...har aldrig varit på konsert med dom, längtar nästan mest till det hehe! Måste boka tågbiljetter snart, innan det blir föööör dyyyrt!!!

Ännu en glad nyhet är att jag pratade med min chef igen, och asså gud vad den människan e snäll. Jag har FÅTT SOMMARJOBB!!! Jag som trodde att jag skulle få sitta hemma och lata mig (inte för att jag inte hade velat det ^-^) men jag har fått hela juli och en vecka i augusti, asså 5 veckor. Jag ska inte göra dom uppgifterna jag brukar göra, dom e upptagna av andra, men jag ska städa halvtid och sen va lite i köket och något pyttelitet i ekonomin. Men jag e glad för allt, jag kommer va ganska så pank när jag e tebax från Japan, hahaha alla mina pengar kommer gå upp i rök.....så nu e jag glad åter igeeeeeen!! Ahhh att det kan va underbart.....älskar denna känslan!


I helgen ska jag till Ana, ska sova över där med Mandy, ska bli kuuul, vi ska så spela memory haha,, och käka massa onyttigt, eller vad säger du Ana!! XDXDXD Längtar till det med!!

Rolig helg väntar...

Nu håller jag på att göra mig i ordning lite. Ska nämligen till Heddas födelsedagsfest, lr resturang/bio det vill säga. Hedda är så snäll och bjuder oss på restaurang, vad snääälllt!! Tack Hedda. Så jag åt inte så mycket nu för att kunna få i mig massa god mat. Sen ska vi på bio och se Slumdog Millionaire, har velat se denna filmen länge nu, det e typ sista veckan den går nu, så jag va ute i god tid. Så jag ska ta bussen nu om 2 timmar, can't waaait!!!

Och imorgon kommer mina underbara vänner Mari och Linda hit! Vi ska gå på koreansk middag och ha lite trevligt, tror dock inte det blir fest bara middag och massa mysprat, men det lika kul det. Dom e så trevliga. Sen ska vi hem till mormors lägenhet och göra det vi är bäst på, nämligen fangirla mihihii! Och såklart prata massa och leka med kooort, aahhhh finns inget bättre. Lääängtar, det va så längesen vi sågs och pratade. Och dom stannar så länge till söndag, så helgen blir massa skojsig.

Och random: Jag fick en vecka till förlängt på jobbet haha, jag som skulle suta den 27 mars hahaha! Asså dom e så roliga e dom! Men jag klagar  inteeee, meeeer oplanerade pengar, vilket betyder mer att shoppa i JAPAN YEEAAH!! Liz Lisa och Cecil McBee here I COMEEE~~~~


Fangirldag

Igår var jag med mina två koreanska vänner Youngmi och JoAnn. Dom är värsta TVXQ fansen. Asså första gången jag hade fangirl kväll med koreaner, dom e också rätt bra på att fangirla....vi såg TVXQ videos i typ 2-3 timmar nonstop och kollade sen i fotoböcker osv. Så det blev TVXQ hela dagen...aaahhhh så kuuuul. Dom e så roliga när dom dör åt nån. När Youngmi såg Micky komma på skärmen så dog hon haha...hon va så söööööt. Och JoAnn gillar också JJ så hon typ: He is mineee, look at him, perfect guy...asså hon va sååå rolig, hennes kommentarer dör man åt. Men vi hade såååå kuuuul, sen åt vi middag och pratade ännu mer.

Till slut lånade Youngmi min Heart Mind & Soul konsert. Hon dör åt Yunho i den, så hon lånade den för att dö mer år Yunho. Haha det va verkligen kul. Så lånade dom massa dramor av min som jag rekomenderade. It started with a Kiss e ett måste för alla drama fans. Den hade dom missat.

Till random things: imorgon e inte en av dom roligaste dagarna, praktiskt taget den värsta i hela veckan. Jag har tandläkartid och jag AVSKYR tandläkaren. Sen gör det att jag missar massa utav jobbet och imon e en jätteviktig dag, crap! Avskyr när sånt här krockar....så när imorgon är över blir jag glad igen.

Men har nåt att längta till, nästa helg kommer mina vänner från Värnamo och vi ska ha massa skojsigt! Det va så lägnesen igen! Och Heddas fest med!! Ohh massa skoj att se fram emot, men först ska imorgon passera blääää....

Min långfredag

Jag trodde min långfredag skulle va jättetråkig. Men vädret har varit underbart jag kan inte klaga! Först så hade vi stor familjemiddag med släkten som är här. Vi grillade och skrattade och hade supermysigt. Sen träffade jag min kompis/granne Sofia och vi tog en runda ute i det vackra vädret, och köpte glass, oohh så mysigt det va! Sen så satte vi oss på hennes veranda ich solade, ohhh vad kul. Jag blev lite röd hiihi!

Sen tänkte jag, nu e dagen slut, men Youngmi loggade in och sa att Sungmin fyllde år och bjuder alla som vill. Så jag ska dit alldelles strax, asså helt underbar dag! Så jag ska byta om nu och cykla dit. Tur att det är nära.

Men helt random, det kom ut en ny bild på Jaejoong idag som tidigare inte visats som från Anycall reklamen, tro det eller ej jag blev tårögd av den och ville gråta, han e så vacker så det gör ont! Asså denna killen e verkligen mitt allt....och bara denna bilden som får fram mina känslor bevisar detta. Fattar inte hur denna människa kan göra så här med mig.

Det va denna bilden:



Asså jag kan inte ens titta på den nu, han e så otroligt vacker....hur kan en sån här människa skapas! *no words*

Mer Ayu craze!

Asså jag har fangirlat Ayu ännu mer dom senaste dagarna, kan inte fatta att jag har fått Ayu feber igen efter alla dessa år! Jag ska t.o.m sätta upp planscher på henne! Har ett par riktigt snygga. Sen så pratade jag också med en kompis som e Ayu galning, känner inte så många Ayu fans! Jag och hon ska ses nån gång och ritkigt fangirla Ayu!

JAg har idag laddat ner massaaaa Ayu lives i HQ, guuud vad jag älskar hennes lives, hon gör dom så braaa! Riktig proffs. Sen laddade jag ner massa mer bilder på henne. Här e en av dom nyaste som jag e helt kär i, så underbar bild!


Påååskledigt!

Nu börjar min ledighet, eller iaf 4 dagar i sträck, det har jag inte haft sen december innan jag började jobba! Gud vad man value sina lediga dagar när man jobbar!

Igår var jag på bio med Arri! Vi såg Dragonball Evolution. Och Ayumis låt va meeeed! Man hörde den under filmen lite sen när filmen va slut började den spela asdfgfdsdfghgfsdfgh! Jag tog kort på eftertexterna igen mihihihi! Det e så kul.




Idag jobbade jag bara till 12.30. Det va sååå skönt, och jobbet va med ganska lugn idag, det va ganska så kul att jobba idag speciellt när man visste att det va kort dag^^ Och idag kommer mina kusiner från STHLM! Dom ska va här hela 4 dagar, ska bli både kul och inte. Dom e uppe så länge så jag kan inte sova, min släkt e så högljudd med...T___T Men iaf kul med lite family time. Jag älskar när familjen samlas. Det blir så mysigt och tryggt.

Och jag och Arri och andra har bestämt oss för att gå på 5 biofilmer inom loppet på 2 månader! Det e sååå jäädrans bra filmer som kommer ut i vår, bland annat Transformers 2 och Terminator 4, Wolverines story, sen nårra till! Just det vi ska med se Sveriges första biofilm med 3D! Det kommer va asssshäftigt, jag tror vi kommer skirka av rädsla, för det kommer va en skräckfilm, så man kommer se flygande knivar och grejer komma mot dig! Så hääftigt det kommer bli...har alltid velat uppleva en sån film på det sättet!

GLAD PÅSK ALLIHOPA!!!

Gammal bekantskap

I fredags slutade jag 2 timmar tidigare, jag fick en allergi shock kuuul!!! Men jag tog medicin när jag kom hem och mådde bättre sen...nu ska jag ha med mig medicin seriöst! Anyways, jag såg Fast and the Furious och älskade den (ps: inte bara för Rising Sun).

I lördags gick jag på stan med Songlee och fikade och på kvällen kom hon och Jasmina hem till mig, och vi åt massa gött och spelade memory kort, vi spådde på henne, så sött det va! Hon va värsta excited.

Idag då så träffade jag en gammal kompis. Jag har inte sett henne på bokstavligt 6 år! Asså guuud vad nostalgiskt det va! Vi pratade gamla minnen och allt som vi gjorde när vi va små, går knappt tro att man gjorde allt man gjorde. Hon va typ min första bästis. Vi kom fram till att jag mest ändrade intressen haha, hon e fortfarande kvar på endast Japan och endast anime, medan jag, hmmm jaaa också älskar Korea och för det mesta musiken..och drama, och inte så mycket det tecknade. Men vi hade ändå sååå mycket att snacka om. FAst hon stannade bara en kort stund..hon ska hem igen. Hon bor nämligen i Kalmar nu. Asså jag vill träffa alla gamla kompisar man hade när man var typ 13-17 år. Jag typ saknar alla nuuu....

Fast and the Furious!!

Filmen va huuuur cool som helst, handlingen va helt underbar, action med snygga bilar...musiken va heeelt underbar ska köpa OST:en!!

Och det bästa va när Rsiing Sun började spelas och man hörde Mickys och Yunhos rapp, priceless, jag och Ana och hennes vän bara OOMMGG OOMMMGGG!!! Dom andra verkade helt orörda ahaha, I guess we were the only fans XDXD
Men dom måste ha undrat varför vi va så uppspelta ^^

Sen kom jag på att om den spelas i filmen måste den va med på eftertexten under musik! Vi väntade och väntade och DEN KOM!!! jag va tvungen att fota det med mobilen!! Asså detta e såååå häftigt....TVXQ namn på duken i Sverige^^

Här e bilden jag lyckades ta:

Bio vecka

Imorgon ska jag på bioooo, det va längesen man va på bio! Nu har jag bra orsaker till att gå....ska på två filmer där låtar från mina favvosångare spelas...första är:

FAST AND THE FURIOUS där TVXQs Rising Sun spelas. Jag ska gå på den imorgon kl. 18.30 med Ana och hennes kompis.

Sen på onsdag nästa vecka ska jag på den coola DRAGONBALL EVOLUTION där Ayumi Hamasakis låt Rule är tema låten och kommer spelas under filmen DIES!! Detta är såå coolt...Asien tar över XD Ska bli så häftigt att höra dom två låtarna på bio i Sverige, jag kommer säkert fangirla medan jag tittar, wouldn't surprise me^^

På Dragonball ska jag gå med Arri. Ohhh så bra den verkar vaaaa....plus en av mina bästa nya Ayu låtarna är meeed~~~~ och jag älskar denna mangan med...

Anyways, looking forward to the movies!!


RSS 2.0