090926

Idag är det feeest! Har redan bestämt vad jag ska ha på mig, vilket e skönt. Det e det värsta jag vet, när man inte vet vad man ska ha på sig en utekväll! Förfesten sker hos en kompis, sen runt 23.00 tiden är det själva festen, jag lääängtar, skön musik, o massa dans. Jag har nya skor till detta med, får fota dom och visa. Min kompis kommer till mig och ska hjälpa mig fixa håret.

En till grej. Jag har bestämt mig att köpa en sån här om jag får pengar över nästa månad.





Det är inte iPhone nej, men den ser exakt likadan ut haha! Det är en iPod touch, den nyaste som kom ut nyss, med 64 gig och 3rd generation med massa nya funktioner. Man kan säga att det har samma grejer som iPhone bara att det inte är en telefon också. Man kan tex gå in på internet gratis, den har trådlös internet...man kan se på film, spela spel osv. LOVE IT!!!

Sen ska jag med pimpa den, ska köpa rosa skal hihihi!
Piset går upp mot 4200 kr så dom e inte så billiga...så jag får se om jag har råd nästa månad.

090921

Idag har jag inte gjort nåt alls typ! Jag var iväg och hämtade mitt paket med kläder, ska ta kort sen o visa, har inte orkat ännu! Men jag är super duper nöjd, dom e såååå fina!

Jag har varit busig och köpt en skiva som jag egentligen inte har råd med ^o^

Jag har också fått 2PM craze! Jag funderade på att köpa deras skiva på yesasia men sen fick jag syn på något ännu bättre på ebay och det är deras Thailand limited edition.



Yaaaay e så glaaad! Man får båda singlarna i ett sen en DVD med alla videos och 18 st samlarkort!!! DIES!! Dom e ju så sjuuuukt heta...mina favvo är JAY, NICKHUN och Chansung!!! *lööööves*

Can't wait till jag får deeeen!!!

Tjooo....

Nu är jag lycklig, postmannen väckte mig kl 8 idag....jag undrade vem e det nuuuu som vill mig nåt!

Men det va postmannen med ett STORT paket från Japan. Jag fick mina official photos med TVXQ som jag inte hann köpa när jag själv var där. Och sen så fick jag Tokyo Dome phampleten, den kunde bara köpas om man va på Tokyo konserten, så jag e glad min kompis kunde köpa den till mig, SUPERLYCKLIG!!! Den e så stor och fiiin~~~



Sen gjorde ju TVXQ reklam för PINKY!! Ett slags mint-godis i Japan, och jag kunde inte tro mina ögon när jag saåg att min vän Saori hade skickat det också!!!!!! DOM E SÅÅÅÅ GODA JAG DÖÖÖR!!!

Min TVXQ konserthörna ser nu ut så häääär:


Säljes!!

Jag har massor med märkeskläder från Japan som jag vill sälja. Alla kläder e relativt nya,jag har bra använt dom en gång! Jag börjar få ont om pengar så jag måste sälja lite grejer.

Alla kläder är från en av dom mest populära tjejmärket i Japan nämligen LIZ LIZA!! Kläderna har superbra kvalité och va ganska så dyra när jag köpte dom.

    

Klänning, kan användas alla årstider.
Passar alla med storlek S-M
Kostade 700 kr
Säljer för 300 kr


   

Linne
Passar alla med storlek S-M
Kostade 450 kr
Säljer för 200 kr


   

Linne
Passar alla med storlek S-M
Kostade 400 kr
Säljer för 150 kr


 

Tröja
Passar alla med storlek S-M
Kostade 450 kr
Säljer för 200 kr


   

T-shirt
Passar alla med storlek S
Kostade 350 kr
Säljer för 150 kr


Frakt ingår inte i priset, det e olika beroende på vad ni vill ha.
Ni får fråga mig.

 


090912

Det var längesen jag skrev igen, blööö, jag vet jag e dålig på att uppdatera. Men har inte alltid något att skriva om. Idag var jag på stan och såg ett par skiiiitsnygga skor, funderar på att köpa dom i i slutet av månaden när lönen kommer. Hoppas dom e kvaaaar.

Jag köpte iaf Twilight filmen wiieee, blev sååå kär i böckerna att jag måste ha filmen köpt. Längtart till New Moon i november.

Förresten jag la ju upp bilder på den klockan jag hade beställt från ebay, koreansk digital klocka!

Jag tog äntligen kort på den.

   


Ny grupp!



Ny grupp under namnet SHU-I kommer med sin nya digitala singel Bomb Bomb Bomb....den släpps 11 september. Ska bli kul att få höra hur dom låter. Äntligen lite nya pojkgrupper, e trött på alla tjejband som kommer nu.

Jag väntar på låten med spänning...

090902

Vad gör allihopa? Idag har jag varit med 2 vänner, vi såg massa galna shows och skrattade....mest Star King!! Alla som inte sett det bör göra det, sök det på youtube så får ni se.

Idag inhandlade jag en jäääättecool jacka!



Vad tycks? Visst e den heeeet?? Längtar tills jag får deeeen!!!

Manga

Jag läser en ny manga just nu som är såååååå braaaa....jag kan rekomendera den till alla tjejer som gillar romantik och spänning på samma gång. Den är koreansk och heter

Cynical Orange.



Kort handling:

Hwang Hyemin har ett vackert ansikte, en perfekt kropp, en vinnande personlighet. Alla vill förstås vara vän med henne. Varenda kille är hemligt kär i henne. Varenda tjej är avundsjuk. Och Hyemin är ingen ängel. Hon älskar att ge igen på dem som plågar henne av avundsjuka. Den enda som kan få henne att spela snäll, åtminstone ett tag, är JongYon, som hon är hemligt kär i. Tills hon en dag får reda på att han tycker illa om henne! Då finns det knappast någon anledning att vara snäll...

Den finns att köpa på både adlibris.se och sfbok.se, skriv bara in mangans titel. Eller kan man också säkert läsa den på interent...fast jag köper all min manga så jag vet inte var man kan hitta sånt på internet.

Long time no see

Oj vad längsen jag gjorde ett inlägg! har haft så mycekt att göra, men nu e mina jobbdagar slut bläää....får väl söka nytt...orkaaa göra om allt detta igen!

Men anyway kom tillbaka från min resa, det va så varmt o skönt...nu e det så kallt i Sverige, fast jag gillar min Sverige hihi.

Jag har shoppat en del på sistone. Ska lägga upp grejerna jag köpt.



Denna supersnygga armbansklockan! Finns att beställa på ebay för runt 80 kr med frakt.

Sen har jag shoppat lite kläder.

     
Alla dessa kläder finns också på ebay! Runt 150 kr för varje plagg med frakt!


Sen idag inhandlade jag detta:



Twilight boxen, the whole collection. E så superlycklig. Kan äntligen läsa hela, har velat ha den sålänge nu, äntligen får jag läsa ut den! kan inte väntaaa....den gick på 320 kr med frakt på adlibris.se


RSS 2.0