Mina dagar hittils

Nu har jag varit har 4 dagar. Har upplevt en del annorlunda saker. Forst och fremst e vedret underbart samtidigt som galet....assoidag va det 45 i solen....det e sjukt, det gjorde "ont" i skinnet. So imon tanke jag sola po deras veranda eftersom jag inte har not planerat imon forutom en mini-runda till en popular glassbar. Jag e inte so mycket for sola och farg, jag gor det mest for att det e skont med SOL som INTE FINNS I DUMMA SVERIGE!!!! Jag moste riktigt njuta nu innan jag e tillbaka i kalla Sverige igen. Har inte heller kopt so mycket sommarklader for att Sveriges sommar e so kort, ingen mening. Men iaf, idag har jag vatt ute hela dan, jag shoppade lite po marknaden, hittade jattesnygga kortyxor o troja. Sen va vi i en annan stad och sog pyramider....eller sog och sog...fron jattelong holl iaf haha. Bosnien har pyramider muahahaha. Sen kom vi hem och deckade....solen steckte o vi ville inte ens go ut po verandan.

Igor va jag ute till sent, vi tog en promenad i centrum och fikade ochot. Asso Bosnien har ett NATTLIV!! Nogot man extremt saknar i Sverige. Vi va ute 00.00 och allt va oppet, man kunde shoppa, ata po restaurang, fika, ja allt mojligt. Och det kryllade med folk ute....tusentals. AVEN po en ARBETSDAG!! Det e det som e annorlunda...i Sverige e det liksom, neee jag jobbade, jag orkar inte go ut...so synd att det e so. Har bryr sig inte folk om det e tisdag lr lordag, dom kan go ut och ha trevligt oavsett dag i veckan. Det e den storsta skillnaden som jag saknar.

MEN dom kor bil som galningar....dom skiter i overgongsstellen, vissa trafikregler och dom mobbar mig om jag satter po mig belte. Jag holl po do av skrack idag...varje gong jag e i bilen sodrarrar jag typ.

Oki det va det for denna gongen, po sondag tar jag toget mot min hemstad Banjaluka, dar blir det mer shopping och god mat osv. Ska va dar resten av nasta vecka...kommer tebax nar jag ska ta flyget. Toget tar 4,5 timmar och har ingen AC, someone kill me?? Men ska inte klaga, toget e endast 100 kr for so long resa hhahahahaha....I Sverige hade detta kostar inst 900 kr.

Forsta dag i Bosnien

Flyget gick soooooooo fort, kandes knappt att man lamnade Sverige. Min mormor o morfar hamtade upp mig fran flygplatsen o nagra slaktningar oxo. Sen akte vi till dom och at god mat och ffler slakt kom. Men det e gaaaalet varmt har, runt 30 grader nar jag kom.

Sen skulle en av killarna kora oss till ett stalle, asso dom kor som galningar har....inga balte och inga granser. JAG VA RADD!!! Dom skrattade at mig nar jag tog balte. Men jag riskerar inget. Speciellt inte nar dom kor sa. Fast det e verkligen inte samma kansla att komma hit som att komma till Japan. Jag vill till Japan. Nar jag va pa Kopenhamns flygplats so sog jag massa japaner som skulle till Tokyo, jag bara: VILL MEEEEEEEEEEE!!!! Jag ville inte hit. Denna atmosferen har e verkligen inte min stil...folk har verkligen ingen hyfs, och aven fast mina slaktningar har fina hus sa e omrodena helt doda. Jag skulle dodat mig sjelv har. Tur att dom har internet sager jag bara, jag undrar hur jag ska holla ut 2 veckor. Gud so dum jag kanner mig, inte ens vatt har en dag o jag klagar.

Men imon ska vi in till sjelva centrum, jag o min killkusin....jag undrar vart han tanker ta mig, e faktiskt lite radd. Jag tror inte vi har samma utesmak. Asso seriost, kommer jag klara 2 veckor har?? Bli inte forvonade om jag tar ett tidigare flyg hem.

Men anyway, jag hoppas imon blir en aning kul o att jag for mer kul an jag trott. Jag rapporterar mer imon, nu ska jag lagga mig, klockan e elva. Om jag nu kan sova, det e 30+ har inne. Ha det so bra allihopaaaa, langtar redan hem hahahaha~~~~

Bosnien imorgon

Imorgon åker jaaaaaag! Jag har nästan allt packat nu, känns skönt. Imorgon har jag tåg vid 11 och är framme i Kastrup vid halv 2, sen har jag flyg halv 4. Jag e mest nervls för tåget hehe, men kyaaah jag hoppas den går braaaa.

Men jag jättehypad nu, ser faktiskt fram emot det, ska bli skönt med lite ombyte från Sverige. Är borta 2 veckor, kommer sakna soompi hahahaha, låter lame hahahaha! Men om något nytt händer får ni alla meddela mig som kan OK?? Jag vill inte oroa mig därborta. Jag tror inte mina kusiner där har internet så jag kanske kommer in om jag hittar något internetkafé. Men annars ses vi om 2 veckor, jag längtar tills jag kommer hem också hihi.

Ska vila nu lite och se på TV! Ha det kul resten av sommarlovet allihopa så hörs viiii~~~~~~

Nya kläder

Jag fick mina nya kläder idag som jag köpte innan på internet. Jag va precis och hämtade dom med pappa! Dom e såååå snygga....har tagit en bild med dom:

     


Och den sötaste av dom alla, jag måste köpa vit tröja till den, har ingen T___T
Så jag tog en random tröja till den...strunta i den hehe!


090804

Idag är jag trött som vanligt efter en dag på jobbet. Ska hoppa in i duschen strax.

I helgen blir det massa kul, mina vänner kommer från Värnamo, vi ska gå på RIX FM Festivalen, och samtidigt är det Karl-Oskar dagarna. Jag hoppas på fint väder och massa skoj.

Sen på måndag ska jag resaaaaa igeeeen! Ska nämligen till Bosnien som jag har nämnt innan. Ska bli sååå skoooj! Komma bort från Sverige lite....inte tänka på jobb och annat jobbigt ^-^ Måste börja packa på lördag....e lite nervös inför resan, att tåget inte kommer försent osv, bokade bara 2 timmar innan flyget....hoppas hoppas tåget kommer som räknat.

Nee nu ska jag duscha och sen se lite på TV....hejs svejs!

TVXQ 3rd Fanmeeting

Jag kom hem igår från en 3 dagars fanmeeting med gruppen TVXQ!! Det va den roligaste meetingen av alla 3. Jag fick så många nya vänner som jag aldrig kommer glömma. Ni vet vilka ni är! Jag hoppas få ser er alla snart igen. Och vissa av er kommer ju till Växjö snart wwwieee!!!

Ja då ska jag berätta lite hur vi hade det! På fredag så träffades vi på stationen, sen gick vi till en thai restaurang ihop. Det va sååååå god mat. Åt tills jag nästan mådde illa, så gott var det.

        

Sen så gick vi hem till Josefine där meetingen var. Vi började göra lära känna lekar för att obviously lära känna alla. Sen så pratade vi en massa och såg jääättemycket DBSK!!! Vi såg konserter och intervjuer och talk shows osv. Det va såååå sjukt kul! Vi avslutade kvällen med att leka med TVXQ memory korten och vi spådde och blev lite snuskiga hehehe. Det måste man få va som fangirl♥

På lördag så vakade alla rätt sent, men vi åt trevlig frukost ihop. Sen gick vi ut till parken där vi lekte TVXQ lekar, allt från tipsrunda till stafetter. Man kunde vinna fina TVXQ priser som konserter och CD skivor. Har inga bilder på det, glömde kameran. Sen så kom vi hem och Josefine började laga mat åt oss. Vi åt sååå mycket god koreansk mat....har typ inte ätit så gott på länge.
 

Sen lite bilder på några av våra lekar utanför Josefines hus. Det va sååå sjukt kul...

  

Sedan så gick vi in igen och började glo på massa TVXQ igen...det blev vääldigt känslosamt mot slutet av kvällen, alla samlades och vi såg tex på Love in the Ice och Kiss Shita Mama och Proud. Några grät, några blev rörda, andra kunde inte andas. Den kvällen va typ magisk, alla kunde känna THE POWER OF TVXQ!!

Några fler bilder från vår lördag....

     

Det va en hellyckad kväll iaf!! På lördag kväll va vi också uppe till 6 på morgonen! Vi pratade djupa saker om vår fandom, och alla förstod varann, och det va så kul att prata ut med människor som känner samma saker. Vi pratade och pratade, det tog aldrig slut. En dag jag verkligen kommer minnas så länge jag lever.

Alla ni som inte varit med på en sån borde flrsöka va med! Det e helt underbart, man får minne för livet och helt nya vänner....som har exakt samma hobbys som du....oförglömligt asså.

Oroliga dagar!

Usch fy, jag har varit så stressad och orolig dessa senaste 3 dagar! Som vissa vet så har det ju hänt en del grejer med DBSK! Jag var såååå orolig att jag va nära att inte jobba idag, jag kunde inte ens sova....vet inte att jag kunde känna så här pga ett band. Men ja detta visar vad jag egentligen tycker om dom....

Jag har varit så orolig att dom skulle splittras men nu inser jag att jag borde ha mer tro på killarna...dom ger inte upp på sina fans så, plus så älskar dom varandra så mycket att dom inte hade gjort det eller kommer göra det på lääänge, den tron ska jag ha hädanefter.

Det dom gjorde va att stämma sitt bolag SM, och på ett sätt tycker jag är rätt men sen e jag rädd att dom ändå lämnar SM, det va där dom blev kända och där har dom så många vänner, och SM ger dom sååååå bra musik. Men av det jag hört så lär inte SM släppa dom så lätt...läste att det skulle stå DBSK dyrt att lämna bolaget. Men jag sååååå hoppas att dom får igenom det som vill, vilket e rättet till ett privatliv och göra lite vad dom själva tycker och vill. Dom har själva sagt att dom jobbar som slavar och får knappt någon sömn. Detta kan inte va mänskligt, jag e själv förvånad att dom inte har kollapsat flera gånger nu. Jag hoppas att dom löser detta snart....läste att det skulle kunna ta långt tid, men jag vill inteeee....vill inte oroa mig mer och tänka på detta. Jag mår seriöst inte bra av detta.

DBSk har säkert mått dåligt läääänge av detta kontraktet och "slaveriet" men dolt det för fans. WOW säger jag, jag mår ganska dåligt av att få veta hur dom känner nu...dom har lyckats dölja det så bra, allt för sina fans. Jag får ont i hjärtat av att tänka på hur jobbigt dom haft det. Sån här grej får mig att vilja älska dom ännu mer om det ens är möjligt.

Och en grej som nästan fick mig att gråta va när dom sa att dom aldrig ville oroa fansen, att dom är och alltid kommer förbli THE ONE! Dom vill inte skiljas åt och dom vill KEEP THE PROMISE TO THEIR FANS! Gud vill typ gråta nu när jag skriver. Dom sa med: we hope that everyhing will be solved soon so we can stand as 5 once again before our fans. Detta kallar jag att älska sina fans....en äkta grupp.

Jag vet iaf att jag föralltid kommer att älska dom och stödja dom oavsett vilken väg dom går....DBSK HWATING and I LOVE YOU!!!! You will never loose me as your fan.


RSS 2.0