Skön helg

Ja, i torsdags blev jag sjuk, gick hem 2 timmar tidigare från jobbet, tänkte skippa fredagen, men neee jag gav mig inte, nu när jag väl fått jobb så gick jag banne mig till jobbet och jobbade hela fredagen.

Anyways, jag får jobba hela nästa vecka meeed!! Ureshiiii~~~~
Igår så umgicks jag med min gamla goda vän Soffe! Faaaaasen vad kul vi hade...vi fulade oss och skrattade och bara hade allmänt kuuul, jag saknar alla dessa dagar.....när vi höll på så jämt. Vi ska va idag också, mest spela TV-spel tänkte vi!! Det brukade vi också göra innan. Så lördagen kommer nog också vara en underbar daag! Imon ska jag nog mest vila inför jobbet nästa vecka, jag vet vad som väntar mig XDXDXD inte direkt sköna saker....men jag ska jobba på och göra mitt bästa! E så glad att min lönelapp i februari blir en skyhigh...då ska det handlas allt från kläder till goods och även lite manga, Hana Yori Dango volym 3 och 4^^ !!! Sen ska hälften sparas till resooor!!! Nee nu ska jag äta nåt gott innan Soffe kommer....see ya! HA en trevlig helg allihopa!!!

Mera jobb, och shopping!!

Jaaa idag va en väääldigt jobbig dag på jobbet!! Det va så mycket att göra att jag är helt död!!! Seriöst asså, så trött att jag ska lägga mig typ 22.00!! Men idag kom en av mina chefer och bara: du ska få jobba här ännu längre, det e så mycket nu att vi behöver all hjälp vi kan få!! *ME HAPPY TEARS* Vilket betyder peeengar och en MÖJLIG Bosnien och Japan resaaaaa!!! Jag vill kunna göra bååååda!!! Får de om det går med ekonomin! Lovade mormor att åka dit och hälsa på släkten! Shit tänk att ha halva släkten i ett annat land....


Jaa sen så shoppade jag rejält igår!! Från yesasia och ebay...hatar yesasia så vi får se dom e snälla eller dumma denna gången!

Detta köpte moi:


Boys Over Flowers SOUNDTRACK!! Vill haaaaa nuuuu~~~ man får 7 cards i skivan. Hoppas minst en e på Minho♥



Rainie Yangs nya album REPACKAGE!! Har den vanliga versionen redan. Visste inte att dom skulle göra en repackage daaamn!!



Nicholas Teos KONSERT!!! Can't wait tills jag ser den. Har aldrig ens sett han live innan! Det e ovanligt! Och detta en hel konsert med typ alla mina bästa låtar kyaaaa!!~~



Till sist, en JAEJOONG CLOTH POSTER!! Har alltid velat ha en solo poster på Jaejoong, och detta i tyg med!! ÄNTLIGEN! Och så hittade jag en med megahet bild också!!! CAN'T WAIT till jag får den!! Ahhh Loves EBAY right now!!

Grattis Jaejoong♥♥♥

Jag vill inte bli känslomässig nu så jag skriver bara

GRATTIS till my babyyy Jaejoongie....

Jag hoppas att du hade en jätterolig födelsedag med alla members och alla andra du tycker om.



Utan dig hade jag aldrig fallit så djupt för kpop och för DBSK! tack vare dig älskar jag dom alla. Men ingen kommer nånsin ta din plats inom musikvärlden!! För ingen har berört mig som du...och gjort mig glad och ledsen som du har! Fortsätt alltid att vara den du är, hjälpsam, glad, flummig, vacker, och ärlig....och allt annat du är!!!

I will always love you and you will always have a special place in my heart!!♥♥♥♥♥♥


Min sura helg..

Jaaa inte nog med att yesasia ska krångla, nu börjar DVDHEAVEN krångla, men asså seriöst!!! jag betällde en grejmed TVXQ som va jättesvår att få tag på, sen gick det inte betala, hur tjuriga e dom inte!! Jag fick nån error ruta...och jag vet inte hur faaan jag ska betala dom nu när den första betalningen inte gick igenom!! Har det hänt någon? Så jag mailade dom två gånger om hur jag ska betala dom!! E sååå jävla suuuur!!! Först yesasia och nu dom. Och om jag inte betalar på 5 dar så canclar dom min grej, och den e redan out of stock på typ två dar!!!! FÖRBANNAD!!!!!!!! Kan dom svara på sina CP mail!!!

Men iallafall, imon e det måndag som e både bra och dåligt, dåligt för att man måste upp tidigt och cykla till jobbet ORKAAA!! Men sen händer bara massa braaaaa, först och främst Boys Before Flowers avsnitt 7!!!!!!!! Sen e det HEY HEY HEY avsnitt med TVXQ! Det ser hur kul ut som helst och dom ska sjunga Bolero! Sen fyller min Jaejooongie 23 år!! He is growing up....

Neee ska lata mig hela söndagen, e bara så sur idag, har vatt pissed of hela helgen! OM dom inte svarar imon bombar jag dom på fler mail seriöst!!

Plugga sucks!

Vafan när man väl vill plugga så går det inte! Jag va på arbetsförmedlingen för ett möte inför att plugga ekonomi, men neeedå, dom tror inte jag kan få en plats bara för att jag har för bra gymnasiebetyg VAFAN!! Vilken orsak, dom vill ge chansen till sånna som har sämre betyg så att dom med får chansen, scew them!!! Hon bara: du kan gå på uni med dina bra betyg, jag bara; MEN JAG VILL INTE PLUGGA DÄR NU!! Jag vill detta nuuuu, störd asså...men hon sa att dom ska prata om mitt fall så får jag ett svar om 2,3 veckor!!! Jahap, så det blir väl söka en uni kurs istället, fast jag egentligen inte vill!!! They suck!! And school sucks!! Det e sååå mycket skönare att bara jobba!!!

Anyway nu e det fredag, ska inte tänka på det, ska va med min lilla Kiki idag, vi ska fangirla Hanadan och göra massa annat kul....bye så länge!

MER JOBB!!



Idag kom lagerchefen fram till mig och frågade: kan d jobba här lite då och då, jag typ: ööööhh vad tror du? Han: Hur ser din nästa vecka ut? Jag: Jag ska jobba bara onsdag på ekonomin vad jag vet, han: jahaa, men då får du va här måndag, tisdag, torsdag och fredag och imon med! Jag typ: TACK SÅ MYCKET!! Han typ. Tack du!! Asså även om det bara e denna och nästa vecka e jag ändå suuuperglad, jag kanske får mer sen!!! Ahhh älksar att jobbaaa, man mår så mycket bättre. Bättre än att bara sitta hemma och tråka seriöst!!


PS: En av killarna jag gillade satt med mig på restaurangen idag på jobbet, asså hur underbar får man vaaaaaaaaa....han e helt *inserts kyah* En underbar grej som hände: Jag vill lämna min mattallrik för att ta en fika tallrik eftersom borden va fulla, kunde inte få plats med mer tallkrikar, jag typ: oohhh vad mycket folk, kommer ta en timme att komma fram. (Det va asså över 100 pers där!!) Det gick 1 minut så reste han sig, tog min och sin tallrik utan att säga nåt och trängde sig förbi alla och länmade dom och kom tillbaka med fika tallrikar, asså jag typ bara stirrade, sen kom ett tack fram, men gud vad pinsamt!!! Sen sa han inget, sen började vi prata om efterätt, asså det  e första gången vi sagt nåt till varanda, även fast det va typ högt 5 min samtal så va det så KYAH!!! Hoppas jag får snacka mer med han under veckan jag ska jobba där!! Även fast jag tvivlar på det, hans arbetsplats e för långt från min.....kunde inte han vatt en truckförare daaaaamn it!!!

En jobbig onsdag!

Jaa idag har jag jobbat, guuud sov bara 3 timmar, e heeelt slut! Jobbade på ekonomin igeeeen, guuud så kuuul! Ska verkligen bli kul att plugga detta om jag kommer in! Såfick jag mer dagar på ekonomin sen om nårra veckor...vill ha meeeer!! Sen ska jag jobba på lager resten av veckan och kanske nästa vecka meeed! Men måste fortsättta leta jobb, jag e bara vikarie här, dom har inga mer lediga platser tyvärr...I allready know that T____T

Men oavsett hur glad jag e för imon så vill jag inte för att jag e så inte van nu, och det kommer döda mig typ...plus inte världens roligaste jobbkamarater på lagret T___T Vi får se om jag överlever! Men måste tänka MOOONEEYYYY!!!

Sen hade jag en jobbig grej med yesasia, hatar dom nu offciellt, ska använda mig av det men hatar det nu. Jag hade förbokat mina Bolero singlar för att få limited, men neeeedå, jag såg att dom va slut innan mina shippades, vad fan e meningen med preorder dåååååååååå!!!!!!!!!!!! GGGGGGGRRRRRRR!! Jag mailade och dom bara: Bara för att man förbokar betyder det inte att du "garanteras" limited version, neheeeee det trodde man ju heeela tiden. Så jag mailade HMV och dom hade kvar limited så jag skyndade mig och köpte där istället.....plus så tar det fler dagar för yesasia att ta tillbaka pengarna...asdfghgfdsdfghjgfdsdfghj!!!! Så jag väntar nu för att få tillbaka min pengar....och jag som måste ha pengar nuuuu.....DAMN IT!

Anyhow, jag fick min djupa bok idag, ska börja läsa den strax efter jag ätit och så, e lite spännande!!!

Boys Before Flowers avsnitt 5 review

Gaaah jag blev både glad och besviken! INGEN KYSS I EN AV MINA FAVVOSCENER!!!!!
(ska koreaner också hoppa över alla 7 kysscener, jag blir snart suuur)

Anyhow det började med detta:


Domyoji räddade henne från alla mobbarna, detta va faktiskt den bästa scenen i hela avsnittet! HAn kom och slog ihjäl typ alla som gjorde henne nåt, han gav igen allt dom gjorde, sen tog han upp henne och sa att han tror på henne! Och hon börjar gråta lite....så fiiiiiiiin scen!!!



Sen tog han henne hem till sig där han plåstrade om henne, och då ska egentligen en kyss komma men neeedå han gick ut ur rummet asdfghjhgfdsdfhj!! Och här ska han med säga att han ÄLSKAR HENNE!!! Dom skippade scenen!!! HUR LÄNGE SKA DET VÄNTAAAAAAAAAAAAAAAAA..............hon måste ju få veta...DAMN IT!!! Anyway det va iaf lite sött, hon somnade sen och han pussade henne på pannan!



Sakurako fick så hon teg! Han dissade henne totalt för allt hon gjorde mot Makino. Men jag tycker faktiskt jääättesynd om henne, hon har älskat Domyoji sen dom gick på dagis, han har alltid dissat henne...men hon hade inte behövt va så taskig mot Makino...hon förtjänade en örfil av henne sen!! Det verkar som hon lämnar skolan!!!



Sen åkte Domyoji till Makinos föräldrar för att jaaaa i princip få dom att veta att han e med Makino, han skickade även massa dyra saker till dom, han vill väl bli accepterad, men hennes föräldrar verkar gilla honom starkt, haha bara dom hade vetat hur han va innan hahaha! Han verkade inte gilla commoners food! Not his taste, cheap food! Men han ansträngde sig stackaren hahaha...Makinos lillebror e hur söt som helst när han e omkring Domyoji!!!



Detta va sååå kul hahah! Han annoncerade till hela skolan att Makino nu officellt va hans flickvän!! Hon verkade inte instämma med vad ska hon göra liksom! Alla klappade och grattade henne..han sa att ingen får skada henne från om med nu, då får dom med han att göra!!! GO DOMYOJI!!!!



Sen kom Rui och förstöde stämningen, för Makino såg glad ut att han kom men inte Domyoji!! Man ser att Makino verkligen gillar Rui mer nu! Så vi får se hur dom klarar av situationen nu....



Han bestämde sig för att dra med Makino på en minisemester till NEW CALEDONIA!! OMG vad vackert det e däääär! Me jelaous!! I wanna go there with Domyoji, ta mig istället hahahaha!! Han bjöd henne på en minimiddag det va sååå romatiskt...hon verkar fatta tyckte för honom lite i taget!!! Men hon kan inte glömma Rui helt.

En grej till som va rolig, hon va hos en spågumma med Yuuki, och gumman bara: den mannen du e med här idag e din framtida make, fast det finns två män i ditt liv nu...och en av dom kommer ta nåt viktigt ifrån dig haha, hon trodde direkt gumman menade oskulden hahahahaha!! Så när Domyoji skulle ta med henne ut trodde hon direkt han skulle göra nåt perverst hahaha, men det roliga e, hon trodde direkt på Domyoji, ännu ett tecken på dolda känslor för han!

Previewn för imorgon såg sååå sorligt ut...gaaaaaah noooooooo!!!!

Utada Hikaru - Flavor of Life ~

Hana Yori Dangos bästa låt nånsin. Den skrev Utada till Makinos och Domyojis känslor och förhållande.
Jag tycker den är så fin att jag måste sätta in den i situationer, det e så kul att analyser sånt.


Här är hela texten översatt:

When you say thank you to me,
for some reason it hurts,
Like a magic spell that doesn't
get undone even after the good bye
a hint of bitterness
The flavor of life


Not friends, not lovers, something inbetween
like an un-riped fruit dreaming about the day of harvest
because of being unable to just move one more step forward
what's causing this frustration baby


When you say thank you to me,
for some reason it hurts,
Like a magic spell that doesn't
get undone even after the good bye
a hint of bitterness
The flavor of life


Sweet talk and tasteless conversations
it sparks no interest in me
even when things do not go the way you want
it doesnt mean you've thrown your life away


When asked ‘ whats wrong?'
I answer ‘its nothing'
The smile that disappears after goodbye
It's unlike me

The more i wish to believe in you,
For some reason it hurts even more
‘I like you a lot' instead of ‘I love you' sounds more like you
The flavor of life


The period when you suddenly remember the scent of someone you had almost forgotten
I want to be able to openly and honestly cherish the white purity of the falling snow more


More than I diamond, I want a future that is tender and warm
I want to grasp it, in this limited time we have, I want to spend it with you


When you say thank you to me,
for some reason it hurts,
Like a magic spell that doesnt
get undone even after the good bye
a hint of bitterness
The flavor of life

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"When you say thank you to me,
for some reason it hurts,
Like a magic spell that doesn't
get undone even after the good bye
a hint of bitterness
The flavor of life"

Det fanns många gånger så Makino har sagt tack till Domyoji, och varje gång hon har sagt det till honom har hon känt sig vääldigt tacksam att hon nästan vatt i tårar, för han gör så mycket för henne, slutar aldrig tro på henne.


"Not friends, not lovers, something inbetween
like an un-riped fruit dreaming about the day of harvest
because of being unable to just move one more step forward
what's causing this frustration baby"

Nästan under hela dramats gång har dom kämpat med sina känslor...Makino är rädd för att vara hans flickvän, pga av massa händelser och pga hennes egna känslor, men sen så vill hon inte endast vara hans vän heller, för hon älskar ju honom. Hon har svårt att reda ut det under hela dramats gång, och hon är rädd för att bara komma ut med det, med allt hon känner.


"Sweet talk and tasteless conversations
it sparks no interest in me
even when things do not go the way you want
it doesnt mean you've thrown your life away"

Som vi vet är ju både Domyoji och Makino full of it haha, dom gillar att vara högljudda och säga vad dom tycker, så dom gillar inte prata sweet och smörja med varann, dom e mer bråk och bråk, käftar tillbaka på varandra, det e så deras lovetalk går till, därför tror jag dom är så kompatibla. Dom pratar samma smörja^^ så underbart söta e dom när dom bråkar och tjafsar.


"When asked ‘ whats wrong?'
I answer ‘its nothing'
The smile that disappears after goodbye
It's unlike me

The more i wish to believe in you,
For some reason it hurts even more
‘I like you a lot' instead of ‘I love you' sounds more like you
The flavor of life"


Hon brukar också ljuga för Domyoji ibland just för att ingen av dom ska hamna i trubbel, så när han frågar henne om nåt e på tok säger hon alltid nej, medan hon jämt e i stor trubbel pga hans mamma osv. Och det med the smile that dissappears after goodbye its unlike me. Makino är egentligen inte så känslig tjej, innan hon träffade Domyoji. Regnscenen är det bästa exemplet här, när hon ljuger att hon inte älskar honom och säger hejdå en gång för alla, så har hon dragit det störsa lögnen nånsin, och hon börjar gråta här. Och ju mer och mer hon vill lite på honom, allt han lovar henne, när han säger att dom kan va tillsammans, han lovar att göra allt för det, men hon kan inte bara lita på det, så mycket som går emot deras förhållande, hon vill tro på allt han lovar men det går inte.


"The period when you suddenly remember the scent of someone you had almost forgotten
I want to be able to openly and honestly cherish the white purity of the falling snow more"


Här kan man också ta scenen när han e med om en olyckshändelse och tappar minnet av Makino så gör hon allt för att han ska komma ihåg henne, och han vill verkligen komma ihåg henne, han inser att han saknar något stort i sitt liv, som är då Makino, ahhh så underbar kärlek dom haaar!!!


"More than I diamond, I want a future that is tender and warm
I want to grasp it, in this limited time we have, I want to spend it with you"

I början erbjuder han henne allt han har....hans pengar, dyra juveler, klänningar, men hon säger att vänskap och kärlek kan inte köpas med pengar, det får han att tänka om. För medan alla andra vill ha Domyoji för hans rikedom så vill Makino bara ha honom för han själv..hans personlighet och värme. Och en grej hon säger slutet på serien är också: att all tid hon har kvar med honom innan han åker iväg vill hon spendera med honom, alla resterande dagar i sitt liv vill hon ge honom. Gaaaah så fiiiiiint~~~~~


Ja det var min tolking av låten, jag bara älskar den, lyssnar på den jämt nu när jag ser på Hanadan! Ni som inte har hört den måste lyssna på den!!


Ta upp kontakten med gamla vänner

Jaaa så igår bestämde jag och min kompis sen barndomen att vi skulle ses äntligen! Hon har nämligen flyttat till en egen lägenhet med sin man! Så jag och en till kompis (som jag också inte sett på evigheter) träffades hos henne. Jag skulle egentligen stanna typ 3-4 timmar, men det blev från 14.00 till 22.30 ehm ja!! Men superkul var det, det va så kul att få prata lite om gamla tider, vi har trots allt varit vänner i typ mer än 11 år....typ halva mitt liv.

Nee vi va hos henne och myste, sen gick vi ner till stan och fikade och hade lika kul! Och jag tog bussen hem halv elva. Underbart kul hade jag måste jag säga!! THANKS GIRLS!!! Och jag hoppas det inte dröjer längeee förrän vi ses igen!

Till något helt annat, min chef ringde mig och sa att jag kanske får bli timanställd tillfälligt, han va inte säker än men ska ringa mig nästa vecka!! Ohhh jag hoppas jag får lite jobb! I need the money om jag nu ska till Bosnien och Japan inom 4 månaders avstånd kyaaah HOPPAS!! Och på onsdag nu ska jag jobba på ekonomin....längtar even more to that...så jäädrans roligt jobb....asså kontorsjobb, gaaaah lyllo alla som orkar plugga till det....

Nee nu ska jag duscha och börja planera min söndag...

Fanclubs gone wild!!

Asså alla tjatar att Cassiopeia e dumma i huvudet, och jag säger inte att dom inte e det, men alla Koreas fanclubs e ju lika dumma i huvudet seriöst. Kolla vad som pågår i Korea just nu:




Big Bangs och Wondergirls fanclub köper upp DBSK konsertens biljetter och kommer inte...så att det blir tomt på konserten och även köper och säljer biljetter jäättehögt till cassiopeia, snacka om barnsligt och dom kallar cassis dumma i huvudet. Jag tycker att alla Koreas fanclubs e lika dumma allihop!!! Skärp er folk seriöst, dom beter sig som dom vore 10 åringar....gggrrr detta gör mig så arg!!!

Dom borde SERIÖST införa Japans biljettsystem......

En ny jord: ditt inre syfte

Såg på Oprah idag när hon rekomenderade denna boken, och jag säger bara urtifrån alla recentioner och info om boken så e det en bok för mig! Och så som man känner sig nu tror jag att den här boken kommer hjälpa mig enormt mycket när det gäller hur jag kommer må....

...alla som känner att dom inte e helt nöjda med sig själva och vill förbättras, eller nån som helt enkelt inte mår bra bör läsa denna! Jag beställde den idag för endast 39 kr. Jag kände att jag har råd med det, och för 39 kr kommer säkert mitt liv ändras.



Jag kan skriva sen vad jag tyckte om den, jag lär inte få den förrän nästa vecka!
Så här står det om boken:

Med utgångspunkt i den tidigare boken leder författaren oss bortom våra egna liv för att visa oss hur vi kan föda fram en ny och mer kärleksfull värld. Förutsättningen är en radikal förändring i vår medvetenhet, från den nuvarande identifikationen med egot till ett helt nytt sätt att se på vilka vi är. Vi får uppleva vår innersta natur, som är något oändligt mycket större än vi någonsin kunnat föreställa oss.Tankarna och begreppen som presenteras här är vägvisare som pekar mot uppvaknandet. Medan du läser äger en förändring rum inom dig.

Lee Minho♥

Alltså som många redan vet, är jag helt såld på Lee Minho, den nya Domyoji från Boys Before Flowers!!!
Han är sååå otroligt söööööt och även SNYGG*  Måste lägga ut söta bilder på han kyah!

 
cutiepie♥♥♥

 
Hur kan du vara så heeeeeeet!!

Tankar och jämförelser om Hana Yori Dango (Boys Before Flowers)

Äntligen en egen blogg hehe! Bloggar e till för att skriva sina tankar om saker och ting ellerhur, så jag ska börja att skriva det jag mest har tänkt på dom senaste dagarna.


Och det är inget mindre än dramat: HANA YORI DANGO!!!! (Boys Before Flowers)

Det enda jag har hört dom senaste dagarna är: oohh hur e den koreanska version? Erkänn dålig? Är den bättre eller sämre än japanska? Vilken bör jag se? Jag börjar seriöst tröttna, isätllet för att skirva om själva serien så e det enda folk gör e att jämföra det med alla länders version.


Klart alla versioner e olika, och det e meningen, annars skulle det nog va tråkigt, man måste anpassa dramat efter sitt eget land. Varför liksom inte bara njuta av alla versioner, och mest av allt njuta av den versionen som pågår just nu om man nu ska se den. När den taiwanesiska va aktuell dog jag åt den så bra den va. Sen när den japanska kom dog jag åt den och nu dör jag åt den koreanska. "Enligt mig" är dom alla super duper bra....alla tre har både bra och dåliga scener.

Plus jag jämför inte dom tree dramorna med varann (tycker dom e så olika så det går inte), det jag gör e att jag jämför alla med manga, som e den originella storyn, och jag e hana Yori Dango-manga biased! Det är bara mina personliga åsikter att jag vill att mycket som e med i mangan ska göras perfekt i dramorna för att dom scenerna i mangan grät jag åt, så för mig måste dom va perfekta i dramorna, eller det e det jag vill iallafall..men som sagt så gillar jag dramorna ändå...för den känslan jag fått av dom kommer nog ingen drama nånsin ge mig.

Sen såklart tycker ju alla olika, och alla har en favoriversion, alla har olika smaker, och ibland e deras favvoskådis med så därför e just det dramat bäst osv osv. Hade alla tyckt om samma drama och version hade det vatt tråkigt ne??

Så i mitt fall tex så är ju mangan nummer ett, och kommer alltid va, för det e den originella versionen, sen den taiwanesiska för att jag såg den först redan 2004, och sen också för att den mest följer mangan-som jag då gillar mest. Sen gillar jag olika scener olika mycket i varje version. Men anyways ska skriva mina små thought om varje version för att jag tycker det e så kul att jämföra och skriva vad jag tycker, notera allt e personliga åsikter: (och jag jämför med mangan)


Domyoji:

Taiwan: vääädligt vääldigt bra porträtt av Domyoji, kunde dock vatt liteeee mer arg.

Men alla känslorna va där, när han e barnslig, sur, glad, arrogant, allt va där, han fick mig att falla för Domyoji karaktären. Han är lång, längre än Makino, som det ska vara! Ett minus e också att han inte hade det där lockiga fula håret, det måste varje Domyoji haaaa!!!

Japan: Väääldigt bra skådespelari...gjorde bäst ifrån sig när det gällde "hans sätt att prata fel japanska" Hans framlyste det bäst av alla 3 skådisar. Men han är fööör mycket, för witty eller hur man säger...Domyoji ska va mer laid back, och dölja sina arga känslor innerst inne och inte displaya dom så mycket. Han är för kort för Domyoji...iaf om man jämför med andra F4 och Makino. Han ska va myycket längre.

Korea: Definitivt den bästa Domyoji när det gäller utseende, för att han ska va längst av alla i F4 och va myycket längre än Makino, vilket denna Domyoji är. Han är också väldigt lik Taiwan Domyoji när det gäller skådespeleri, vilket e väldigt väldigt likt mangan. Han är inte så på vilket Domyoji inte ska vara! (PS: Min favvo Domyoji när det gäller utseende)


Makino:

Taiwan: Tjejen är lite för gammal för sin roll, visst här går dom på universitet men ändå. Men definitivt den bästa Makino när det gäller utseende, för hon ser mest fattig ut av dom alla...och är väääldigt spinkig, vilket manga Makino är, hon ska se ut att inte ha ätit på ett tag. Sen skådespeleri va väääldigt bra, hon visade alla känslor som Makino ska visa.

Japan: Väääldigt sööööt, den sötaste Makino av dem alla, och den som mest passar när det gäller åldern, hon va 18 år när hon spelade in säsong 1 och Makino ska vara 17 år. Hon gjorde Makino rollen perfekt också, inga klagomål.

Korea: Hon e nog min sämsta Makino, hon e föööör mycket, hon e precis som japanska Domyoji, spelar över för mycket, plus hon e föööör gammal för sin roll, man ser att hon är en noona till pojkarna...vilket e fel, hon ska va ett år yngre än dom, och i verkligheten är hon 24 och hela 3-4 år äldre än alla i F4. BIG NO!! Man ser i ansiktet att hon e äldre. Hon ska spela 17 GOD DAMMIT!!


Rui:

Taiwan: Definitivt den bästa Rui när det gäller skådespeleri, han får fram såmycket känslor att jag grät i en scen mellan honom och Makino. Denna Rui e också den som haft bäst personkemi med Makino utav alla dom andra Ruis. Utseendemässigt liknar han honom minst.

Japan: Liknar manga Rui mest. Spelar också väääldigt braaa, men har inte så mycket personkemi med Makino tycker jag inte...

Korea: Liknar också ganska mycket manga figuren men spelar tyvärr Rui sämst av alla versionerna...fast man har ju inte sett så mycket än, men jag får det intrycket..fast det kan med bero på att han e sångare och ingen skådespelare. Och sämst personkemi med Makino! Dom klickar helt enkelt inte.

Shizuka:

Spelas nästan likadant och likabra i alla versioner. Är lika vacker i varje version.


Övriga F4:

Dom övriga i F4 har för små roller för att kunna jämföra men jag tycker alla gör ett bra jobb i alla versioner, väääldigt trovärdiga. (Koreas F4 ser bäst ut)


Domyojis mamma Kaede:

Taiwan: Vääääldigt creeepyyyyyyyy, bra skådespeleri, men ifall hon verkar elak så e hon inte tillräckligt elak som mangan ska va. Ingen av mammora e så elaka som mangan faktiskt. Ser mest ut som mangan mamman...exakt likadan frisyr.

Japan: Också väääldigt läsklig, läskigast av alla versioner vilket e bra. Fast fööör gammal, hon e typ 60 år, ska var runt 45 år.

Korea: Har bara sett två avsnitt med henne, kan inte säga nåt än, men också väääldigt läskig...verkar spela henne bra.


Makinos vän Yuuki:

Taiwan: Den bästa Yuuki, ska va väääldigt tyst och innocent , vilket spelas väääldigt bra av denna Yuuki...helt perfekt, exakt som mangan. (Spelas av Rainie Yang wwwieee) Förhållandet mellan henne och Soujiro visas också perfekt i denna versionen, jag grät t.o.m.

Japan: Den sämsta Yuuki, hon e fööör glad och öppen och full av energi, exakt alla det motsatta av vad Yuuki är. Just därför ska ju Soujiro gilla henne för att hon e tyslåten och blyg, inte för att hon e så öppnen som denna e. Yuukis magi som person förvinner. Väldigt besviken av denna Yuuki. Hon e mer än fangirl av Soujiro som förföljer han, what up with that!! SO not Yuuki!!

Korea: Inte heller sett nåt av henne....typ 2 minuter. Men hon verkar med megablyg och tystlåten, så det ser bra ut, kan inte vänta för att se hur hennes och Soujiros relation kommer se ut i denna versionen. Hans ska egentligen ta hennes oskuld, vilket ingen version har tagit med, så jag hoppas på Korea. Asså deras förhållande e mitt nästbästa efter Domyoji och Makino so I hope att dom inte förtör Yuuki som i den japanska!


Kazuya:

FINNS ENDAST I TAIWAN versionen. Och det e stort minus för Japan och Korea att inte ta med han. Han e en väldigt viktig person som ska va med genom hela mangan. Han ska va Makinos bästa vän som e kär i henne genom hela mangan och avskyr att Doyoji och Rui ska gilla henne, och han och Domyoji har värsta gulliga /barnsliga bråken om Makino!! Där har Taiwan ett definitivt plus.


Ja det va dom viktigaste personerna, och dom jag orkade ta upp hehe!

Sen det som också e vitkigt för mig e alla kysscener, och jag säger CMON!!!!!!!!

ENDAST TAIWAN tog med varenda en som ska va med....det ska va ungefär typ 10 kyssar mellan Makino och Domyoji och 2 mellan henne och Rui!!

Taiwan: TOG MED ALLA!!! BRAAAAAAAAAA

Japan: Tog med 2 av 10 och dom va lama och doldes av solnedgång, laaaaaamt!!!! är dom ändå ska ta med två visa upp doom CMON!!

Korea: Serien har bara börjat...men jag hoppas på iaf nårra kysscener och ATT MAN SER DOM!!!




Slutsatsen, njut av varje verison som vi får av Hanadan! För det e verkligen en av dom bästa dramorna som gjorts, och klart att alla versioner e olika bra för alla, dom görs ju i lika länder med olika kulturer, vilket bara är roligt. Just nu dör jag åt varje ny avsnitt som kommer! I am enjoying the power of Hanadan!!!


Jag ska blogga om varje avsnitt med, så om ni inte vill bli spoilade läs inte i förväg hehehe!!! Jag tycker sånt e så kul, att analysera och även jämföra med manga!!!

En bild på alla F4:

TAIWAN:


Japan:



Korea:




Välkommen till min nya blogg!

Nu är det dags för mig att också börja blogga tänkte jag!
Visst jag har LiveJournal men har tappat intresse för den lite! Så jag ska försöka mig på denna^^
Jag måste tacka min underbara vän LINDA♥♥♥ som fixade headern till mig! *love you*

Anyways, jag kommer att skriva om det som händer i mitt liv och även om mina brinnande intressen som är asiatisk musik, drama, mode, TV-spel och så vidare. I hope you dare to read!!

Hope to see you around!♥

RSS 2.0